LAGUNA, najboljše slovensko kopališče! Že od 5,50 €! Super cena za popoldansko MAXI vstopnico (pon.-pet.) za vodne užitke na letnem kopališču LAGUNA in fitnes Laguna Befit center! Več kot bazen! Kuponi so unovčljivi od 18. 6. do 25. 8. 2018! Ponudba velja ob nakupu minimalno 3 kuponov.

Mega poletje na Laguni mestni plaži! Na voljo so različne opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

laguna mestna plaža
laguna mestna plaža
laguna mestna plaža
laguna mestna plaža
laguna mestna plaža
5,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Več kot bazen! Gremo na Laguno, ki je že 10 let najboljše slovensko bazensko kopališče, narejeno po pravilih Feng shui-a, http://laguna.si/cista-narava/!
Zdaj veste, kje boste preživeli poletje! Tukaj je še VELIKI PIKNIK PARK Laguna za zaključene družbe, obletnice, praznovanja (informacije na 051 348 994).
Brez nepotrebne gneče, brez morskih ježkov, brez žgočega sonca, ker se ne morete skriti v senco! Zgolj užitek pravega morja, lepo preživeti dnevi z družino ali prijatelji in želja po še!
Uživate lahko v poležavanju in sončenju v vodi, se predajate valovom, prepuščate 10-metrski zračni masažni kadi ali celo pretočnemu whirlpoolu.

Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m2. Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m2. V bazenskem obroču je 4.000 m2 obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. V bazenskem obroču se nahaja cocktail bar Vitka z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov. Izven bazenskega obroča je 10.000 m2 površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Otroško igrišče je veliko 420 m2, opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem.
LAGUNA mestna plaža ponuja: LOUNGE plažo, na otoku BIKINI plažo, plažo ob COCKTAIL baru, FKK plažo ter veliki PIKNIK PARK primeren za praznovanja in srečanja (rojstni dnevi, obletnice, srečanja podjetij, društev...). Na voljo so tri igrišča za ODBOJKO NA MIVKI, ki so v večernih urah osvetljena, VELIKA ZRAČNA BLAZINA in vsakodnevna animacija za otroke med 13. in 15. uro.
Na travnati površini se nahaja Ritka bar, opremljen z vrtom za 250 gostov. Ob travnati površini je priredtveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.

V sklopu Ljubljana Resort je tudi avtokamp, kjer je možna nočitev v šotoru, prikolici, avtodomu ali pa mobilnih hišicah, oziroma hotel: možnost nočitve v sobi.

Pomembno: V primeru slabega vremena oz. kadar temperatura zraka ne doseže 24 C, je kopališče LMP zaprto. V primeru nevihte se sredi obratovanja, zaradi nevarnosti udara strele, kopalce najprej odstrani iz bazenov, v primeru daljšega obdobja nevihte pa tudi iz celotnega kopališča. Obvestilo o zaprtju bo objavljeno na spletni strani: http://laguna.si/partnerji-2/
Brezplačen vstop otrokom do 1 m višine.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 231

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 186

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Paket frizerskih storitev za kratkolaske

Podarite si modno, svežo pričesko!

-83%
Rezerviranih 5
NOVO

Paket 5 limfnih drenaž v Kozmetičnem salonu Imperija

Odličen tretma za odpravljanje pomarančne kože, izločanje odvečne tekočine iz telesa in razstrupljanje! V tej ponudbi je na voljo tudi paket 10 limfnih drenaž za 57 €!

Super cena
Rezerviranih 8
NOVO

Celodnevno kopanje v Rimskih termah

Podoživite izvirna rimska kopališča v bazenih s termalno vodo, ki ima kot ena najbogatejših vod v Sloveniji dokazano zdravilne učinke za telo!