- 73 % na ALI 1x najem igrišča za Squash (45 min) ALI 1x badminton (60 min) ALI 1x obisk fitnesa (60 min) ALI 1x aerobika (60min), v Športnem centru Konex!

Plačajte 3,99 € za rekreacijo po izbiri, v vrednosti 15 €.

3,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-73%
Prihranek:
11,01 €
 
 

Zadnji čas za učvrstitev mišic, izklesan trebušček, seksi ritko ali lepo oblikovane roke pred odhodom na dopust! Ali pa kar tako, po službi, za rekreacijo s prijatelji ... Za vas smo izbrali različne aktivnosti v Konex centru; a vse v eni ponudbi, da lahko prav vsak najde primerno zase! Lahko se na primer podate na fitnes in oblikujete svoje mišice, dekleta lahko izberete vadbo, ki je morda do sedaj še niste preizkusila. Na izbiro imate tudi squash ali badminton, kamor lahko povabite tudi svoje prijatelje na izziv v dvojicah!

Sedaj imate enkratno priložnost, da si izberete rekreacijo po lastni izbiri in se spravite v formo za zavidljive poglede na plaži. To pa je točno to kar potrebujete, kajne? Konex center vas bo zagotovo navdušil z urejenimi igrišči, sodobnimi napravami in prijaznim osebjem. Po vadbi se lahko osvežite še s svežim napitkom, poletnim prigrizkom ali proteinskim šejkom.

Ne glede na izbrano vrsto rekreacije boste zagotovo prebudili svoje telo in duha in prepričani smo, da se boste ob tem odlično počutili! Nekje je treba začeti, pravijo. Začnite zdaj v Konex centru, vaše mišice vam bodo zagotovo hvaležne!

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |