- 70 % na 1x vrhunsko čistilo za sedežne garniture, ki očistijo najtrdovratnejše madeže! Izbirate lahko med 3 čistili: ALI Clean & Care (za usnje) ALI Textile Shampoo (za tkanine, mikrofibre in preproge večjih površin) ALI Total Clean (za trdovratne madeže na tkaninah in mikfrofibri).

Plačajte 5,99 € ter izberite kakovostno čistilo za nego vaše sedežne garniture, v vrednosti 19,99 €.

5,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,99 €
-70%
Prihranek:
14,00 €
 
 

Ste že večkrat umazali ali polili vašo sedežno garnituro? Jo želite temeljito očistiti , vendar nimate primernih čistil za to? Ponujamo vam idealno rešitev - pestro ponudbo kakovostnih in učinkovitih čistill!

Clean & Care (250 ml) 2 v 1 je čistilo za usnje, ki hrati čisti in neguje vse vrste naravnega usnja. Namenjeno je le za gladko usnje, ni pa primerno za brušeno usnje (semiš). Proizvaja se iz čistih, visokakovostnih surovin in ne vsebuje silikona.
Čistilo Textile Shampoo (400 ml) je v obliki pene, ki je posebej primerna za čiščenje kompletnega oblazinjenega pohištva iz tkanine, mikrotkanine in mikrofibre. Z redno uporabo sedežni garnituri povrne svež videz in čistočo. Blaga pena se priporoča za kompletno čiščenje vaše sedežne garniture ali pa za čiščenje posameznih delov: če želite očistiti kompletno sedalo, naslone, hrbtišče ...
Total Clean (500 ml) čistilo za tkanine in mikrofibre je namenjeno odstranjevanju trdovratnih madežev iz preprog, oblazinjenega pohištva, oblačil in ostalih tkanin ter mikrotkanin (mikrofiber). Z lahkoto odstrani tudi najtrdovratnejše madeže kot so rdeče vino, kava, čokolada, kri, olje, kemični svinčnik ... Deluje antistatično in to je še ena od lastnosti, zakaj je čistilo boljše od svoje konkurence.

Očistite in negujte svojo sedežno garnituro, da vam bo še dolgo dobro služila!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!