Maja ali junija v Budimpešto! - 50 % na enodnevni izlet v Budimpešto, ki vključuje: prevoz s turističnim avtobusom + vodenje in zunanji ogledi mesta po programu: Citadela, Elizabetin most, NEP stadion, trg Junakov, Štefanova cerkev, dvorec Vajdahunjadi in ostale znamenitosti!

Plačajte 22 € za prijeten izlet, v vrednosti 44 €! Kupon velja za odhod iz Maribora ali Celja, za doplačilo tudi odhod iz Ljubljane.

Izlet v carobno Budimpšeto
Izlet v carobno Budimpšeto
Izlet v carobno Budimpšeto
22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,00 €
 
 

Poznate to pravljico? Doživite jo iz prve roke :)
Budim je dolgo gledal Pešto. Ona je bila spodaj, on zgoraj in nekoč sta se združila. Dobili smo novo Budimpešto. Lepo je rasla, se razvijala in danes je lepotica ob Donavi s prekrasnimi palačami, cerkvami, trgi in sanjskimi mostovi, ki povezujejo levi del mesta ob reki z desnim, s temperamentnimi domačini, zanimivo zgodovino, edinstvenim jezikom, živopisno nošo, poskočnim čardašem ter pikantnim golažem. In če dodamo za aperitiv še kakšno palinko, potem je to samo pikica na i. Vse to je Madžarska z Budimpešto! Velja si jo pogledati, jo občudovati, doživljati in doživeti ...

Program:
Iz Ljubljane, Celja, Maribora se boste peljali po avtocesti v smeri Lendave ter ob južni strani Blatnega jezera, mimo Siofoka, proti madžarski prestolnici Budimpešti. Najprej se boste odpravili na Citadelo in se razgledali nad veličino mesta. Preko Elizabetinega mostu se boste nato podali v osrčje mesta, ki ga reka Donava deli na dva dela: starejši Budim in mlajši Pešta. Naredili boste panoramsko vožnjo skozi mesto in si ogledali: NEP stadion, trg Junakov, Štefanovo cerkev, dvorec Vajdahunjadi ... Da pa bi občutili življenje na glavni ulici mesta, se boste sprehodili še po Vatci ulici, kjer bo na voljo tudi nekaj prostega časa za okrepčilo.

Preden se poslovite od Budimpešte, se boste predali še čarobnemu vzdušju in pogledu na lepotico ob Donavi iz Ribiške utrdbe, kjer že stoletja kraljuje mogočna Matjaževa cerkev.
Če vas zanimajo dobre 1.majski počitnice s programom, potem vam v TA Ojla priporočajo obisk Korčule, kjer se bo veliko dogajalo (dalmatinske klape, piknik, animacija ...) http://www.ojla.si/izleti-potovanja/1-maj/1-maj-na-korculi

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!