Maja ali junija v Budimpešto! - 50 % na enodnevni izlet v Budimpešto, ki vključuje: prevoz s turističnim avtobusom + vodenje in zunanji ogledi mesta po programu: Citadela, Elizabetin most, NEP stadion, trg Junakov, Štefanova cerkev, dvorec Vajdahunjadi in ostale znamenitosti!

Plačajte 22 € za prijeten izlet, v vrednosti 44 €! Kupon velja za odhod iz Maribora ali Celja, za doplačilo tudi odhod iz Ljubljane.

ojla budimpešta
ojla budimpešta
ojla budimpešta
22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,00 €
 
 

Poznate to pravljico? Doživite jo iz prve roke :)
Budim je dolgo gledal Pešto. Ona je bila spodaj, on zgoraj in nekoč sta se združila. Dobili smo novo Budimpešto. Lepo je rasla, se razvijala in danes je lepotica ob Donavi s prekrasnimi palačami, cerkvami, trgi in sanjskimi mostovi, ki povezujejo levi del mesta ob reki z desnim, s temperamentnimi domačini, zanimivo zgodovino, edinstvenim jezikom, živopisno nošo, poskočnim čardašem ter pikantnim golažem. In če dodamo za aperitiv še kakšno palinko, potem je to samo pikica na i. Vse to je Madžarska z Budimpešto! Velja si jo pogledati, jo občudovati, doživljati in doživeti ...

Program:
Iz Ljubljane, Celja, Maribora se boste peljali po avtocesti v smeri Lendave ter ob južni strani Blatnega jezera, mimo Siofoka, proti madžarski prestolnici Budimpešti. Najprej se boste odpravili na Citadelo in se razgledali nad veličino mesta. Preko Elizabetinega mostu se boste nato podali v osrčje mesta, ki ga reka Donava deli na dva dela: starejši Budim in mlajši Pešta. Naredili boste panoramsko vožnjo skozi mesto in si ogledali: NEP stadion, trg Junakov, Štefanovo cerkev, dvorec Vajdahunjadi ... Da pa bi občutili življenje na glavni ulici mesta, se boste sprehodili še po Vatci ulici, kjer bo na voljo tudi nekaj prostega časa za okrepčilo.

Preden se poslovite od Budimpešte, se boste predali še čarobnemu vzdušju in pogledu na lepotico ob Donavi iz Ribiške utrdbe, kjer že stoletja kraljuje mogočna Matjaževa cerkev.
Če vas zanimajo dobre 1.majski počitnice s programom, potem vam v TA Ojla priporočajo obisk Korčule, kjer se bo veliko dogajalo (dalmatinske klape, piknik, animacija ...) http://www.ojla.si/izleti-potovanja/1-maj/1-maj-na-korculi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 19
Nočitev: 7  |   Oseb: 2
Vela Luka, Korčula, Hrvaška

Krasen oddih v hotelu Posejdon v Veli Luki

Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 83
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Selce, Hrvaška

3-dnevna sprostitev tik ob morju, v Hotelu Selce

Otrok do 6. leta gratis!

Super cena
Rezerviranih 14
Nočitev: 7  |   Oseb: 2
Postira, otok Brač, Hrvaška

Fantastičen oddih v Villi Aria Comforte na Braču

Otrok do 3. leta brezplačno! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 11
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe. Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2019!

Super cena
Rezerviranih 7
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Opatija, Hrvaška

Čudovit 3-dnevni paket v Remisens Hotelu Kristal 4*

Zagotovite si nepozaben dopust na Opatijski rivieri. Otrok do 5,99 let brezplačno.

-64%
Rezerviranih 7
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pohorje, Slovenija

3-dnevni aktivni oddih v Hotelu Bellevue na Pohorju

Izkusite pohorsko idilo na najboljši način - med aktivnimi počitnicami na Pohorju! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!