Fitnes ali vadba po izbiri! - 80 % na enkratni obisk fitnesa ali katerekoli izmed skupinskih vadb v Fitnes centru Panter! Kuponi so vnovčljivi do 31. 8. 2013!

Plačajte 2,99 € in preizkusite, katera vrsta telovadbe vam najbolj ustreza, v vrednosti 14,70 €. Kupite lahko neomejeno število kuponov in jih koristite po želji!

2,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,70 €
-80%
Prihranek:
11,71 €
 
 

Fit v poletje! Preizkusite, katere vadbe vam najbolj ustrezajo in jih pričnite redno obiskovati - razkazovanja na plaži namreč niso več tako daleč ;)

Fitnes je dober gradnik in temelj vsakega športa in sicer zaradi individualnega pristopa, osebnega programa vadbe in prehrane, kot tudi zaradi opravljanja meritev in testov. Vadba je namenjena vsem, ki želijo nekaj storiti zase, zato se tukaj najdejo mladi, stari, veliki, majhni… ter nenazadnje tudi adrenalinski odvisneži.
Zaradi same individualnosti se na enem mestu lahko pokrivajo različna področja:
pridobivanje mišične mase,
hujšanje in izguba odvečne teže,
oblikovanje telesa,
mišična vzdržljivost,
programi za izboljšanje srčno-žilnega sistema,
kondicijski treningi,
rehabilitacija in preventiva pred poškodbami,
sprostitev, meditacija, relaksacija
in nenazadnje tudi druženje.

Dokazano je, da vadba v skupini prinaša boljše rezultate, saj na vsakega posameznika deluje motivacijsko, preganja dolgčas, odpravlja stres in preprečuje poškodbe, ki bi nastale zaradi nestrokovnosti. Izbirajte med vadbami: TRX, Body Fit, Power TNZ, Pump, X Spin, Boot combi, Ples ob drogu, Streching in še kakšna več. Urnik si oglejte TUKAJ.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |