LAGUNA, najboljše slovensko kopališče! Že od 4,90 €! - 56 % na paket 3 celodnevnih MAXI vstopnic za vodne užitke na letnem kopališču LAGUNA in Fitness centru Befit! Kuponi so unovčljivi od 18. 6. do 25. 8. 2017, vse dni v tednu! Cena 6,90 € velja za 1 vstopnico ob nakupu minimalno 3.

Mega poletje na Laguni mestni plaži! Na voljo so tudi druge opcije, ne spreglejte spodaj med dodatnimi možnostmi.

Laguna maxi kopalna karta
Laguna maxi kopalna karta
Laguna maxi kopalna karta
Laguna maxi kopalna karta
Laguna maxi kopalna karta
6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-56%
Prihranek:
9,10 €
 
 

Več kot bazen! Gremo na Laguno, ki je že 10 let najboljše slovensko bazensko kopališče, narejeno po pravilih Feng shui-a, http://laguna.si/cista-narava/!
Zdaj veste, kje boste preživeli poletje! Tukaj je še VELIKI PIKNIK PARK Laguna za zaključene družbe, obletnice, praznovanja (informacije na 051 348 994).
Brez nepotrebne gneče, brez morskih ježkov, brez žgočega sonca, ker se ne morete skriti v senco! Zgolj užitek pravega morja, lepo preživeti dnevi z družino ali prijatelji in želja po še!
Uživate lahko v poležavanju in sončenju v vodi, se predajate valovom, prepuščate 10-metrski zračni masažni kadi ali celo pretočnemu whirlpoolu.

Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m2. Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m2. V bazenskem obroču je 4.000 m2 obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. V bazenskem obroču se nahaja cocktail bar Vitka z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov. Izven bazenskega obroča je 10.000 m2 površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Otroško igrišče je veliko 420 m2, opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem.
LAGUNA mestna plaža ponuja: LOUNGE plažo, na otoku BIKINI plažo, plažo ob COCKTAIL baru, FKK plažo ter veliki PIKNIK PARK primeren za praznovanja in srečanja (rojstni dnevi, obletnice, srečanja podjetij, društev...). Na voljo so tri igrišča za ODBOJKO NA MIVKI, ki so v večernih urah osvetljena, VELIKA ZRAČNA BLAZINA in vsakodnevna animacija za otroke med 13. in 15. uro.
Na travnati površini se nahaja Ritka bar, opremljen z vrtom za 250 gostov. Ob travnati površini je priredtveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.

V sklopu Ljubljana Resort je tudi avtokamp, kjer je možna nočitev v šotoru, prikolici, avtodomu ali pa mobilnih hišicah, oziroma hotel: možnost nočitve v sobi.

Pomembno: V primeru slabega vremena oz. kadar temperatura zraka ne doseže 24 C, je kopališče LMP zaprto. V primeru nevihte se sredi obratovanja, zaradi nevarnosti udara strele, kopalce najprej odstrani iz bazenov, v primeru daljšega obdobja nevihte pa tudi iz celotnega kopališča. Obvestilo o zaprtju bo objavljeno na spletni strani: http://laguna.si/partnerji-2/
Brezplačen vstop otrokom do 1 m višine.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih 15
NOVO

Kmečki krožnik s prilogo za 1 osebo

V tej ponudbi so na voljo tudi druge jedi - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 3
Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!