Beneški karneval! - 50 % na obisk mednarodno najbolj znanega pustnega dogodka, Beneškega karnevala: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom + spremljanje in organizacija izleta + pustni krof + cestne pristojbine, parkirnine in ostale takse!

Plačajte 14 € za enkratno pustno doživetje v pisanem mestu na količkih, v vrednosti 28 €. Možen obisk Benetk tudi za dan žena, 8. marca!

14,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
28,00 €
-50%
Prihranek:
14,00 €
 
 

Za vse, ki se tega izjemnega dogodka še niste udeležili in za vse, ki ste se ga že, pa bi ga radi občudovali še enkrat, je današnja ponudba idealna! Beneški karneval je pač dogodek, ki se ga obišče vsaj enkrat v življenju ;)

Lepota kostumov, mrkost mask in zimska spokojnost mesta na kolih, se v času pustovanja zlijejo v fantastično pisano celoto, ki je za fotografe pravi raj. Ne gre za klasičen karneval, temveč za promenado elegantnih mask, za festival ulične umetnosti z vrhunskimi predstavami plesalcev, cirkusantov … Simbola Benetk sta luna in sonce,
zato našemljeni Benečani, ki gojijo tradicijo karnevalov že več kot osem stoletij, hodijo v parih in morajo poznati protokol pomikanja in obnašanja, ki je karakterističen za posamezno masko.

Benetke so že kot samo mesto nekaj posebnega in obiskovalca očarajo s prelepimi mostovi, palačami, cerkvami in muzeji. Markov trg, Doževa palača, Most vzdihljajev so samo nekatere izmed znamenitosti tega čudovitega mesta na vodi. Ko pa se po ulicah sprehaja še nešteto krasnih beneških mask, celotno mesto zaživi v drugem prostoru in času.
V TA OJLA vas med prvomajskimi prazniki že vabijo na Korčulo, kjer pripravljajo bogat klubski program po izredno dostopnih cenah. Več na www.ojla.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!