Fitnes ali aerobika! Do - 67 % na mesečno neomejeno karto, izbirate lahko med fitnesom ali vodenimi vadbami (Bootcamp, Pilates, Latino TNZ, Zumba, TRX, Hrbtenica, TNZ, Power TNZ in Body Mind) v Športnem centru Chagi!

Plačajte 19,80 € za enomesečno razgibavanje in oblikovanje vašega telesa po napornem decembru, v vrednosti do 60 €.

19,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-67%
Prihranek:
40,20 €
 
 

Idealen čas za športanje!
Če verjamete v Casperja in ostale duhove, je čas da začnete verjeti tudi v športnega. Tistega, ki se naseli v zadravem telesu in vas spodbuja še k večjemu osebnemu zadovoljstvu in pripomore povečati samozavest, izboljša zunanjo podobo ter vas okrepi pred neusmiljenimi napadi maščobnih blazinic.
Znabite se nevarnosti "ne-fit" izgleda z enomesečnim neomejenim obiskom vodenih vadb, ali fitnesa v Športnem društvu Chagi. Naredite ogromno z vajami za hrbtenico, preizkusite vašo moč s TNZ power, TNZ burn, TRX trakovi ali Bootcampom, vroči ritmi naj vas prevzamejo ob vadbi TNZ latina in Zumbe, ali pa preidite v stik telesa in duha z vadbo Body Mind ali pilatesom.

Ne pozabite, v letošnji sezoni vas bodo sprejeli tudi v novi, prenovljeni in večji dvorani. Svetujemo, da si pred nakupom ogledate prostore, kjer boste vadili, kajti prepričani smo, da vas bodo navdušili ;)

Športni center Chagi Vam na več kot 1.000m2 ponuja obilo športne zabave v modernemu fitnesu, bogato opremljeni dvorane za borilne veščine z ringom ter dvorano za aerobne vadbe. Za kvalitetne vadbe poskrbijo vrhunski profesionalni trenerji taekwon-doja, kick-boksa in boksa. Na voljo je je tudi brezplačno svetovanje profesionalnega fitnes trenerja. Fitnes v športnem centru Chagi pa je sodobno opremljen fitnes na cca 350 m2 površine z novimi napravami tako za aerobne vadbe (kolesa, steze, eliptiki, steperji), kot napravami za oblikovanje mišične mase; dvorana aerobike več kot 250 m2.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |