Zimski oddih v legendarnem smučarskem središču! SUPER CENA za 8-dnevno zimsko pravljico za 2 osebi v svetovno znanem prizorišču svetovnega smučarskega prvenstva, Madonni di Campiglio: 7x nočitev s polpenzionom v idiličnem Hotelu Perla 3* + wi-fi!

Vrednost kupona je 195 €. Razliko 780 € do polne cene (975 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Hotelu Perla 3* - ne spreglejte jih spodaj med dodatnimi možnostmi!

Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio
195,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
780,00 €
Super cena
 
 

Ekskluzivni Hotel Perla, obdan z osupljivimi Dolomiti, leži na nadmorski višini okoli 1.550 m. Odlikujejo ga eleganca, gostoljubnost in okus. Z odlične lokacije Hotela Perla lahko hitro dosežete smučarske žičnice, športna igrišča in pohodniške poti na visoki nadmorski višini. Bivanje v Hotelu Perla je primerljivo z bivanjem v sanjah, ki vas bodo razvajale in vašim čutom dale novo energijo. Mirna lokacija, gostoljubnost in skrb za okolje bodo poskrbeli, da se boste počutili, kot da ste pravkar prišli v nebesa.

Hotelske sobe so opremljene za udobje, z lesenimi posteljami in ročno izdelanim pohištvom z izrezljanimi intarzijami in poslikavami. Sobe imajo tudi panoramske balkone, s katerih se razteza razgled na vrhe Amadello Brente.
Hotelska restavracija gostom ponuja kombinacijo regionalnih in nacionalnih jedi, vsako jutro pa vas bo čakal sladek zajtrk.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!