Glamurozna uprizoritev ljubezenske zgodbe na ledu, tribuna! 50 % popusta na vstopnico za predstavo Romeo in Julija na ledu, v ljubljanski Hali Tivoli, dne 26. decembra 2012 ob 20h! Vstopnice veljajo za tribuno V, Z od 1. - 11. vrste.

Plačajte 14,50 € in se ponovno zaljubite v Shakespeare-ja malce drugače, v vrednosti 29 €.

14,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,00 €
-50%
Prihranek:
14,50 €
 
 

GLAMUROZNA PREDSTAVA NAJBOLJ ZNANE LJUBEZENSKE ZGODBE PO MOJSTROVINI WILLIAMA SHAKESPEARJA ROMEO IN JULIJA NA LEDU
V Slovenijo se vračajo s predstavo Romeo in Julija, brezčasno in bržda najbolj znano tragično ljubezensko zgodbo vseh časov, ki je navdihovala ustvarjalce vseh generacij in umetniških zvrsti. Romeo in Julija sta postala simbol čudovite, a tragične ljubezni dveh mladih ljudi, ki ju je ločila globoka zamera med njunima družinama, Montegi in Capuleti. Njuna prezgodnja smrt, posledica globokega obupa nad dejstvom, da jima zaradi okoliščin ni namenjeno biti skupaj, na koncu le prinese spravo prej dolgo sprtima družinama.

Najbolj priljubljeno predstavo Williama Shakespeareja, ki je bila do sedaj že neštetokrat prirejena tako za oder, kot za velika platna, mjuzikle in opere, boste sedaj lahko videli tudi na veliki ledeni ploskvi.
Želite VIP vstopnico? Kliknite Tukaj.
Na prireditev, ki bo potekala v Hali Tivoli, se lahko 3 ure pred prireditvijo in 3 ure po končani prireditvi, z vstopnico za prireditev zapeljete z mestnim avtobusom brezplačno. Zanesljivo, ceneje in udobneje. Zapeljite se z LPP!


Moscow Stars on Ice, skupina umetnostnih drsalcev iz Rusije deluje že od davnega leta 1986, v njenih vrstah pa so olimpijski, svetovni in evropski prvaki v drsanju, pa tudi vrhunski športniki in cirkuški artisti, ki so nastopali že širom sveta. S svojimi spektakularnimi predstavami na ledu so ogreli srca številnih ljudi, tako mladih kot starih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!