Glamurozna uprizoritev ljubezenske zgodbe na ledu, tribuna! 50 % popusta na vstopnico za predstavo Romeo in Julija na ledu, v ljubljanski Hali Tivoli, dne 26. decembra 2012 ob 20h! Vstopnice veljajo za tribuno V, Z od 1. - 11. vrste.

Plačajte 14,50 € in se ponovno zaljubite v Shakespeare-ja malce drugače, v vrednosti 29 €.

14,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,00 €
-50%
Prihranek:
14,50 €
 
 

GLAMUROZNA PREDSTAVA NAJBOLJ ZNANE LJUBEZENSKE ZGODBE PO MOJSTROVINI WILLIAMA SHAKESPEARJA ROMEO IN JULIJA NA LEDU
V Slovenijo se vračajo s predstavo Romeo in Julija, brezčasno in bržda najbolj znano tragično ljubezensko zgodbo vseh časov, ki je navdihovala ustvarjalce vseh generacij in umetniških zvrsti. Romeo in Julija sta postala simbol čudovite, a tragične ljubezni dveh mladih ljudi, ki ju je ločila globoka zamera med njunima družinama, Montegi in Capuleti. Njuna prezgodnja smrt, posledica globokega obupa nad dejstvom, da jima zaradi okoliščin ni namenjeno biti skupaj, na koncu le prinese spravo prej dolgo sprtima družinama.

Najbolj priljubljeno predstavo Williama Shakespeareja, ki je bila do sedaj že neštetokrat prirejena tako za oder, kot za velika platna, mjuzikle in opere, boste sedaj lahko videli tudi na veliki ledeni ploskvi.
Želite VIP vstopnico? Kliknite Tukaj.
Na prireditev, ki bo potekala v Hali Tivoli, se lahko 3 ure pred prireditvijo in 3 ure po končani prireditvi, z vstopnico za prireditev zapeljete z mestnim avtobusom brezplačno. Zanesljivo, ceneje in udobneje. Zapeljite se z LPP!


Moscow Stars on Ice, skupina umetnostnih drsalcev iz Rusije deluje že od davnega leta 1986, v njenih vrstah pa so olimpijski, svetovni in evropski prvaki v drsanju, pa tudi vrhunski športniki in cirkuški artisti, ki so nastopali že širom sveta. S svojimi spektakularnimi predstavami na ledu so ogreli srca številnih ljudi, tako mladih kot starih.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 777

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 532

Vinjeta za le 99 €

Plačajte s kartico Mastercard® ali Maestro® in prihranite pri nakupu vinjete!

-60%
Rezerviranih 1207

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Paket frizerskih storitev za kratkolaske

Podarite si modno, svežo pričesko!