1. december, dan boja proti aidsu, zato se ljubi varno! - 50 % na mešanico 50ih kondomov priznane blagovne znamke Vitalis v spletni trgovini Kondomanija.si!

Plačajte 13,75 € in se prepustite strastem brez skrbi, v vrednosti 27,50 €!

13,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,50 €
-50%
Prihranek:
13,75 €
 
 

1. december - dan boja proti aidsu, zaščiti se! Si rojen-a za užitek in brezskrbno ljubezen? Seveda, le kdo ni. Prav zato ti, na današnji dan, dajemo 50 razlogov za brezskrbne in vrtoglave užitke s paketom 50-ih kondomov priznane znamke nemškega proizvajalca Vitalis. Ti vama bodo poleg zaščite nudili še ekstra užitek, saj se bosta z njimi vedno znova povzpela nad oblake: poskusita rebrasto strukturo, predajta se tistim z več udobja, ali pa uporabita ekstra tanke ... sta že poskusila zaščito z majhnimi izbočenimi pikami in obročki, ali tistega z okusom slastnih jagod? Varno ljubljenje vama zagotavljajo pestre oblike in okusi kondomov, ki so narejeni iz naravnega lateksa in prevlečeni s silikonskim lubrikantom. Poskrbite zase in vašega partnerja in si zagotovite vsaj mesečno zalogo. Upamo, da bo dovolj ;)

Kondomanija.si je prva specializirana trgovina za prodajo kondomov v Sloveniji! Ponujajo preko 100 različnih vrst kondomov znanih (Durex) in manj znanih blagovnih znamk. Pri Kondomaniji so veseli, da lahko osveščajo o pomembnosti varne spolnosti in omogočajo enostaven ter udoben način nakupovanja kondomov in ostalih dodatkov po nizki ceni. Kondomi so ključni pri zaščiti pred nalezljivimi boleznimi in nezaželeno nosečnostjo.

Znamka Vitalis se pri nas hitro uveljavlja s svojo kvaliteto in nemški proizvajalec jim to zagotavlja. Mešanica 50 kondomov vsebuje (vsakih po 10): Vitalis Ribbed (rebrasta struktura za dodatne užitke), Vitalis Sensitive (Posebna oblika za večje udobje), Vitalis Super thin (z le 60 mikronov so eni izmed najtanjših kondomov), Vitalis Sensation (posuti z majhnimi izbočenimi pikami in obročki za bolj intenziven užitek) in Vitalis Strawberry (slastni okus po jagodah in čudovita rdeča barva).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 139

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 95

Kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-56%
Rezerviranih 29

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: 3 popoldneve predavanj, praktičnih vaj in primerov iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v 9 mestih po vsej Sloveniji.

-50%
Rezerviranih 13
NOVO

Depilacija z voskom v salonu Moj Salon v Kopru

Na učinkovit način nad nadležne dlačice! Ne spreglejte vseh opcij depilacij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-95%
Rezerviranih 3
NOVO

Vgradnja in predelava avtomobila za vožnjo na plin

Takoj plačate vrednost kupona 1nadan.si, 46,90 €. Razliko 600 € (za Versus PRO) do polne cene (1500 €) plačate direktno ponudniku! Možna tudi druga doplačila za različne tipe avtoplinskih sistemov!

-97%
Rezerviranih 8
NOVO

6-mesečni online tečaj španskega jezika

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online tečajev španščine, preverite med dodatnimi možnostmi!