72 % popusta za IPL TRAJNO LASERSKO odstranjevanje dlačic BIKINI LINIJE (ali Vrednostni bon za ostale dele telesa - pazduhe, noge, roke, obraz, obrvi, ...), v studiu Holos! Plačajte 25,20 € za gladko kožo v vrednosti 90 €.

25,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-72%
Prihranek:
64,80 €
 
 

STOP dlačicam! Sporočili so nam, da ste imeli ponovno neljubi pripetljaj in z lupo odkrili novo neprijateljsko dlačico, ki ostro in navdušeno hiti na površje. Tako pač je, z britvicami se enostavno ni več vredno boriti proti nadlogi, ki dlačico le še ojača, kožo razdraži, hkrati pa riskirate tudi morebitno ureznino, ... Koža bikini linije je preveč delikatna, zato je skrajni čas, da se poslužite bolj prijazne metode. Urica tik taka, ko na vas laserska depilacija čaka, saj se kajkmalu vrhunskega tretmaja niti ne boste mogle več poslužiti, zaradi objema sončnih žarkov! Svilnato kožo bikini predela boste imele, če se nemudoma odpravite v Studio Holos - ali v Ljubljano ali v Trzin, in vaše dlačice prepustili usodi pulzirajoče svetlobe IPLA laserja, ki jih bo trajno odstranil. Če pa je vaš bikini predel že tako urejen in bi radi še kakšnemu drugemu delu telesa nudili gladko udobje, si lahko omislite tudi vrednostni bon in se pozabavate z izbiro predela. Tako pač je, želimo si gladko kožo in zakaj se ne bi vmes še malo zabavali :)

Vizija podjetja Holos je promoviranje celostnega zdravja in lepote kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. Samo ime Holos simbolizira celostni pristop, ki ga zajemajo tudi njihove terapije, s katerimi se želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahkega vetriča na koži. Radi imajo mirnost in spokojnost oceana in občutek sreče, ki ga daje sonce. Stremijo, da bi se pri njih tudi vi počutili tako in vam odgnali skrbi in bolečine.

Predajte dlačice intenzivni pulzirajoči svetlobi, da se boste lahko ponašali z gladko in sijočo kožo ;)

Ponudba je del kategorij: Lepota in zdravje | Depilacija |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 8
NOVO

Profesionalno pranje avta v avtomatski avtopralnici AvtoStop

Odpeljite vašega jeklena konjička v največjo avtomatsko avtopralnico v Sloveniji!

-58%
Rezerviranih 3
NOVO

Polnjenje avtoklime (brez doplačil za plin) za osebna vozila

Poskrbite za vašo klimatsko napravo in uživajte v prijetni vožnji!

-89%
Rezerviranih 2
NOVO

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 199 €!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Spust po zip linu na Gorenjskem

Nepozabna adrenalinska postolovščina!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

8 fotografij za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Odrasla dnevna karta za igranje nogometnega golfa

V tej ponudbi si na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!