Kanarski otoki vse do julija 2013! 50 % popusta na počitnice na najlepšem Kanarskem otoku Fuerteventura: 8 dni, 7x nočitev v aparthotelu*** za 2 osebi! Kuponi unovčljivi do 10. 7. 2013!

Plačajte 280 € za uživanje v dvoje na neskončnih sanjskih plažah v raju na zemlji, v vrednosti 560 €.

Kanarski otoki -50%
Kanarski otoki -50%
Kanarski otoki -50%
Kanarski otoki -50%
Kanarski otoki -50%
280,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
560,00 €
-50%
Prihranek:
280,00 €
 
 

Kaj pa, če postane realnost bolj sanjska od sanj? In boste želeli, da se boste končno zbudili, zapakirali tiste nujne 3 stvari, spakirali še vašo najljubšo družbo, in poleteli kot ptičica rajskim dogodivščinam naproti!
Na otok Fuerteventura seveda :)

NAMIG ZA UGODNE LETALSKE VOZOVNICE
Najbolj ugodne vozovnice boste našli na http://www.skyscanner.net, http://www.momondo.com, http://www.ryanair.com ali http//www.easyjet.com Za odhodne destinacije (direktni let) glejte: Munchen, Salzburg, Dunaj, Benetke, Milano, Gradec. Za odhodne destinacije (prestopni let) pa glejte še: Gradec – Barcelona- Fuerteventura, Benetke – Barcelona oz. Madrid oz Valencia - Fuerteventura, Ljubljana – London – Fuerteventura (Easyjet). Najugodnejšo ponudbo ta hip, iz Milana od 146 € dalje, najdete TUKAJ.

Otok Fuerteventura je najdaljši izmed vseh sedmih Kanarskih otokov. Puščavska notranjost španskega otoka se lahko primerja z Marokom, s svojimi številnimi vulkani ter peščenimi plažami pa otok Fuerteventura pušča nepozaben vtis.
Pozabite na zgodovinske znamenitosti, mestni vrvež, kulturne oglede in strnjeno počitnikovanje. Soočite se s pristnim okoljem in se prepustite naravi v vsej svoji veličini. Stecite po neskončnih belih plažah in se izgubite v vetru svobode, sprehodite se po nežni mivki in vdihnite vonj prostranosti, užijte zlate sončne žarke ter pozabite na vsakdan!

Obudite ali pa najdite na novo strast do vodnih športov, predvsem srfanja, jadranja in pri Coraleju tudi kajtanja. Odkrijte podvodno riviera med Corralejem in severno obalo otoka ter otočkom Lobos. Tu se pod vodo skriva bizarna pokrajina vulkanskega »gozda« v katerem se skriva vrstno zelo bogata flora in favna, ki pušča fascinantne vtise.
Vas skrbi za vreme? Skoraj celo leto je suho in prijetno, dež zmoti, če sploh, samo v januarju in februarju. Še celo v najbolj vroči poletni sezoni pa na otoku ne boste začutili žgoče vročine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!