Na cocktail, ki te bo popeljal na najboljši žur nad mestom! Do 54 % popusta za cocktail po izbiri v Opera baru Ljubljana! Ob unovčitvi 3 kuponov hkrati, prejmete vstopnico v vrtinec zabave - v Top Six Club!

Plačajte 2,60 € in se z odličnim mojitom, sladkim daquirijem, cuba libre ali drugim cocktailom poveselite s prijatelj v vrednosti 5,70 €.

2,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,70 €
-54%
Prihranek:
3,10 €
 
 

Nekdanji kulturni hram vas vabi na Cocktail po vaši izbiri! Poveselite se s prijatelji v barviti jeseni ali praznični zimi! Ste spoznali Mamo iz Bahamov? Še ne, potem je čas, da se rokujete tudi s Tomom Collinsom, skočite v Swimming pool, osvobodite Kubo, in zapojete ob Drive me Crazy. Ne glede na to ali ste pristaš tekile, vodke, gina ali katerega koli drugega okusa, osvežite s s cocktailom prav po vašem okusu v Opera baru Ljubljana, kjer vas pričakujejo ob nekdanji glavni promenadi proti Tivoliju.  Ob unovčitvi 3 kuponov hkrati pa vam podarijo še vstopnico v vrtinec zabave - Top Six Club!

Le ne odidite kot Zombie - saj veste zakaj, ker Ministrstvo za zdravje opozarja, da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju ;)

Ministrstvo za zdravje opozarja; prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!