Sončna južna Turčija - LAST MINUTE! - 50 % na 8-dnevno VODENO potovanje s povratnim letalskim prevozom iz LJ v Antalijo + 7x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelih 4* in 5* + transferji in ogledi po programu + obisk slapa Karpuzkaldiran! Termin 3. 3. - 10. 3. ali 31. 3. - 7. 4. 2016.

Super potovanje po mega ceni!

Turčija 8 dni z letalom
Turčija 8 dni z letalom
Turčija 8 dni z letalom
Turčija 8 dni z letalom
149,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-50%
Prihranek:
150,00 €
 
 

Južna Turčija - super potovanje za super ceno - Phaselis, Pamukkale, Hierapolis, Myra in še veliko več...

1. dan: polet proti Antaliji
Po pristanku, kjer vas čaka vodnik, sledi prevoz do hotela ter osvežilna pijača dobrodošlice. Nočitev v hotelu 5* npr. Hotel Mirada del Mar na območju Kemra.
2. dan: Antalija - krožna vožnja
Po zajtrku sledi orientacijska krožna vožnja po bližnji okolici ali pa lahko izkoristite čas za fakultativni izlet v antično mesto Phaselis. Skrito med borovci ima pogled direktno na morje. Med številnimi antičnimi ostanki, ki si jih bomo ogledali, so kar tri pristanišča, kamnita cesta in rimsko kopališče. V lepem vremenu se boste lahko tudi kopali v morju ali se sprehodili po plaži. Pred našim povratkom v hotel, se bomo imeli priložnost okrepčati v največjem Forellenhof-u (restavraciji) v južni Turčiji z okusnim kosilom. Nočitev na območju Kemra.
3. dan: Pamukkale (bombažni grad)
Vožnja skozi čudovito dolino reke Menderes proti Pamukkalam, kar v slovenščini pomeni bombažni grad. Snežno bele terase iz apnenca se vidijo že od daleč, od bližnjega mesta Denizlija. Ustvarja jih odtekajoča termalna voda, usedline pa nastajajo v obliki bazenčkov in so kot bela čipka, naravni čudež in prava paša za oči. Možnost izjemnih fotografij. Po prihodu v hotel boste imeli možnost kopanja v termalni vodi Vašega hotela. Nočitev na območju Pamukkal.
4. dan: Hierapolis - Antalija
Ruševine čudovitega mesta Hierapolis*, ki je cvetelo v času rimskega imperija, se bohotijo nad apnenčastimi terasami. Ogled ostankov Aplolonovega templja iz 3.st.n.št., ter impozantnega, dobro ohranjenega rimskega gledališča, ki ima kar 50 vrst sedežev. Nato sledi vožnja preko gorovja Taurus v Antalijo. Na poti si boste ogledali celotni postopek izdelave preprog. Turčija je svetovno znano po ročnem izdelovanju preprog in zato boste lahko izkoristili enkratno priložnost in kupili preprogo direktno od izdelovalca. Nočitev na območju Kemra.

5. dan: Antalija - slap Karpuzkaldiran
Ogled enega najlepših mest turške riviere z bogato vegetacijo in prekrasno kuliso gorovja Taurus v ozadju. Med drugim boste lahko občudovali mestni znamenitosti, minaret Yivli Minare in urni stolp na Kalekapisi, stari mestni trdnjavi. Tukaj boste imeli možnost ugodnega nakupa nakita in usnjenih izdelkov. Za zaključek dneva si bomo privoščili ogled znamenitega slapa Karpuzkaldiran. Nočitev na območju Kemra.
6. dan: prosto ali fakultativni izlet (za doplačilo) - Myra - Sv. Nikolaj - glede na vremenske razmere vožnja z ladjico v Kekovo
Vožnja ob obali, s katere se vam ponujajo odlični prozori in pogledi na morje, borovce in vrhove Taurusa. Ob prihodu v Myro, si boste ogledali grobnice, vklesane v steno, ki so del osupljivih turških znamenitosti. Pri Myri se nahaja tudi cerkev sv. Nikolaja, kjer je sv. Nikolaj tudi pokopan. Dan bomo zaključili z vožnjo z ladjico (ob primernih vremenskih razmerah) do potopljenega mesta Kekova. Vožnja do Kemra in nočitev.
7. dan: prosto ali fakultativni izlet: Vrh Olymposa z vzpenjačo - Turški večer
Fakultativno - za doplačilo: vožnja z drugo najdaljšo vzpenjačo v Evropi do vrha Olymposa (2365 m), od koder se ponuja prekrasen razgled. Kosilo. Nočitev v Kemru.
Fakultativno - za doplačilo: turški večer (predstava + neomejena količina lokalnih alkoholnih ali brezalkoholnih pijač).
Izkusite avtentično Turčijo skozi običaje in navade. Predstava folklore in plesov iz vseh pokrajin Turčije. Neponovljivi trebušni ples ene najboljših plesalk južne Turčije. Ne pozabite na svoj fotoaparat ali kamero. Odhod iz hotela po večerji ob cca 20.00 uri. Nočitev v Kemru.
8.dan: polet domov
Transfer do letališča in polet domov.

Pomembno opozorilo: Po turških predpisih mora biti vaš potni list veljaven še vsaj 6 mesecev od datuma zaključka potovanja.

*Plačilo vstopnine možno na kraju samem - v tem primeru brez strokovnega vodenja. Vstopnina in strokovno vodenje sta v paketu "kultura & užitek" že vključena!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 9
Nočitev: 9  |   Oseb: 6
Puntižela, Hrvaška

10-dnevni najem mobilne hiške za do 6 oseb v kampu Brioni

Ne spreglejte vseh poletnih aranžmajev v mobilnih hiškah v kampu Brioni v Puntiželi med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 21
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Otok Ugljan, Hrvaška

Poletni oddih s polpenzionom v Villi Stari dvor na Ugljanu

Vrednost kupona je 65,78 €. Razliko 233,22 € do polne cene (299 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov in aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 13
Nočitev: 7  |   Oseb: 2
Postira, otok Brač, Hrvaška

Fantastičen oddih v Villi Aria Comforte na Braču

Otrok do 3. leta brezplačno! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Rezerviranih 2
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Murska Sobota, Slovenija

3-dnevni romantični wellness oddih v Prekmurju

Čudovit oddih v dvoje s številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico. Ne spreglejte vseh paketov hotela Diana med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinj, Slovenija

Aktivni paket na Voglu, v osrčju Julijskih Alp; Hostel Murka

Doživite poletni Vogel! Otroci do 5,99. leta bivajo brezplačno!

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Ankaran, Slovenija

Luksuzen oddih na Obali, v hotelu Convent 4*

Popolna sprostitev na slovenski obali!