V glavni sezoni na Tenerife! - 50 % na mega ALL INCLUSIVE počitnice na čudovitih Tenerifih za 2 osebi: 7x nočitev + zajtrk + kosilo + večerja + pijača + wellness 90 min. za dva v hotelu La Paz****! Rok unovčitve: vsi poletni termini od 01.07. do 15.09.2012!

Plačajte samo 520 € (260 €/osebo) za krasne počitnice na prečudovitem otoku v idiličnem hotelu, v vrednosti 1.040 €.

520,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1040,00 €
-50%
Prihranek:
520,00 €
 
 

Kaj pa, če tokrat na vašem dopusti ne bi razmišljali prav nič? Se zgolj prepustili prijetni klimi ne prevročega sonca, nežni sapici, čudoviti naravi, krasnemu okolju, kristalno čisti vodi in pustili, da za vas kuhajo slastne dobrote? Ne, sploh ni tako nemogoče in tudi ogromno denarja ne potrebujete za ta raj! Peljemo vas na Kanarske otoke, kjer vas bodo razvajali vseh 7 dni. In noči :)

NAMIG ZA LETALSKE KARTE
Cena povratne letalske vozovnice iz Benetk preko Barcelona na Tenerife v juliju od 185€ dalje. Letalsko karto preko Skyscnner.net si lahko ogledate in rezervirajte TUKAJ.
Hotel La Paz se nahaja v mirnem okolišu, 800 metrov od plaže Playa Martianez na Tenerifih.
Hotel ponuja zunanji bazen, igrišča za tenis, fitnes in spa s savno, masažno kopeljo in hamamom. Sobe v La Pazu so klimatizirane in svetle. Vse imajo balkon s pogledom na morje ali gore. Sobe vključujejo tudi satelitsko televizijo, sef in kopalnico s sušilcem za lase in kopalniškimi dodatki. Hotel z zunanje terase in vrta ponuja pogled na morje in goro Teide. Gostje lahko v samopostrežni restavraciji in baru s prigrizki uživte v mednarodnih jedeh. Središče Puerta de la Cruz je od hotela La Paz oddaljeno 1 km. Do letališča Tenerife Norte je okoli 20 minut vožnje, hotel pa za doplačilo ponuja tudi prevoz.

Tenefife je eden zadnjih rajskih otokov v Evropi. Kontinent v majhnem, kjer je letna temperatura na otoku okoli 26 stopinj, kar zagotavlja kopanje skozi celo leto. Na otoku se prepletajo različni ekosistemi in mikro klime kar omogoča bujno in različno rastlinstvo, kot so na primer palme, banana, oljke na eni in lovorovi ter borovi gozdovi na drugi strani.
Izvrstna klima omogoča športno rekreacijo čez celo leto. Tenerifi so prava destinacija za profesionalen kakor tudi amaterski šport. Najbolj popularni športi so potapljanje, jadranje na deski, ribolov in golf, za kar ima Tenefir izjemno športno infrastrukturo. 21 označenih poti v Nacionalnem parku Caldere del Teide in ostalih področjih ponuja neomejene aktivnosti za tiste, ki želijo poleg ležanja na plaži preživeti svoj čas aktivno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!