Mega potovanje, SUPER CENA! 4-dnevni oddih za 1 osebo v Istanbulu Z VKLJUČENO LETALSKO KARTO in 3x nočitvami z zajtrkom v hotelu Ottoman Park****!

Spoznajte Istanbul tudi vi! Odhodi zagotovljeni iz Ljubljane (Letališče Jožeta Pučnika) na glavno letališče v Istanbulu (Ataturk), vsak dan od 2. 11. do 20. 12. 2015 in od 4. 1. do 20. 3. 2016!

4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
224,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Na izlet v čudoviti Istanbul!

Bivali boste v edinstveno zasnovanem hotelu, ki ima brezplačen brezžični internet.
Je v osrčju istanbulskega zgodovinskega okrožja. Ponuja unikatne sobe s pogledom na morje Marmara, Sultanahmet in park Kadirga.  
Ottoman Hotel Park združuje zgodovino svoje okolice s postmoderno ottomansko in turško tematiko. Vsaka izmed sob zagotavlja razkošno okolje z oblikovnimi elementi v črni in zlati barvi.  
Uživajte v sodobnem udobju dobro opremljene in klimatizirane sobe s satelitsko TV. Premišljene podrobnosti vključujejo mehke kopalne plašče in copate ter prostoren delovni predel.  
Začnite dan z bogatim samopostrežnim zajtrkom v elegantnem okolju hotelske restavracije. Nadoknadite z delom ali se povežite s prijatelji preko dostopa do brezžičnega interneta.  
Po dnevu, polnem sestankov in ogledov se lahko sprostite v prekrasno urejenem salonu hotela Ottoman Park. Privoščite si sproščujočo parno kopel ali tradicionalni hammam.

Hotel Ottoman Park je na prvovrstni lokaciji v Sultanahmetu. Do večine istanbulskih atrakcij, vključno z Modro mošejo in cerkvijo Hagia Sophia, se namreč pride peš. Postajališča za tramvaj so v bližini in zagotavljajo enostaven dostop do različnih okrožij Istanbula. Strokovno osebje je na voljo 24 ur in rado pomaga pri načrtovanju potovanj in priporočilih.  
Hrana in pijača
restavracija, bar, zajtrk v sobi  
Internet
Brezplačno! Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno.
Parkiranje Brezplačno! Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (potrebna je rezervacija).  
Storitve
24-urna recepcija, hitra prijava/odjava, shramba za prtljago, postrežba v sobi, letališki prevoz, varstvo otrok, pralnica perila, kemična čistilnica, VIP soba, storitev likanja, poročni apartma, menjalnica, pakirana kosila, najem vozil, organizacija izletov, faks / fotokopiranje, prodaja kart.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!