- 59 % na luksuzni paket za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka) na Portugalskem: 7x nočitev v apartmaju kompleksa Hotel Villas Barrocal*** + neomejena uporaba hotelskega bazena, teniškega igrišča in interneta + 4 x GRATIS karta za živalski vrt Krazy World!

Plačajte 301 € in naj se kar cela družina prepusti udobju ter naužije lepot Portugalske, v vrednosti 735 €. Koriščenje kupona skoraj do konca 2012!

299,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
735,00 €
-59%
Prihranek:
436,00 €
 
 

Ste tudi vi med tistimi, ki si želite udobje, mir in neskončno uživanje brez nenehnega vrveža okoli vas? Potem priporočamo Portugalsko! Že tako spokojna, bujno zelena Portugalska je pravi balzam za dušo in oči, tokrat pa vas peljemo v majhno vasico, kjer se boste lahko popolnoma sprostili, odpočili in za tisti prekrasni teden rekli stresu adijo!

Hotelsko-apartmajski kompleks Villas Barrocal se nahaja v prisrčni vasici Pera blizu malce bolj živahnega letovišča Armacao in je zgolj 5 min oddaljena od spektakularne peščene plaže Praira Grande. Kompleks (20 vil in 32 apartmajev) je primeren tako za pare kot tudi družine, okolica pa ponuja ogromno aktivnosti in zanimivosti. Letovišče se nahaja zgolj slabo uro vožnje od mednarodnega letališča Faro International Airport in 10 min od prvega večjega mesta, Algarve, kjer si lahko ogledate delčke zgodovine, zvečer pa okusite izvrstno lokalno specialiteto in se zabavate do sončnega vzhoda.
V kompleksu sta vam na voljo 2 bazena, ležalniki, otroški bazen, teniško igrišče, otroško igrišče in pa zasebno parkirišče. Vsi moderni apartmaji so opremljeni s klimo, satelitsko televizijo, trezorjem in telefonom, v kuhinjah pa najdete mikrovalovno pečico in pralni stroj.

Ste navdušen golfist? Algarve je ena najboljših golf destinacij v Evropi, saj blaga klima omogoča sezono golfa precejšnji del leta. In da ne pozabimo – Obiščite še Krazy World, tak, malce večji živalski park :)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!