85 % popusta na enkratni celodnevni obisk fitnesa in poljubne skupinske vadbe (Zumba, Les Mills, Spinning, TNZ, ...), v središču dobrega počutja Mega Center Kranj!

Plačajte le 1,5 € za 1 obisk neomejenega športnega udejstvovanja v vrednosti 10 €. Skombinirajte si 4 kupone, za 4 obiske in obiskujte vadbe cel mesec 1x na teden!

1,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,00 €
-85%
Prihranek:
8,50 €
 
 
Ponudba zaključena

Naredite veliko zase in pridite v fitnes ali na skupinsko vadbo!
V času, ko ste se zalotili med zvoki šklepetajočih zob in tresočih kolen, zaradi zime, je bilo prevečkrat slišati tudi vabljiv klic v deželo čokoladnih dobrot, toplega kruha in nepogrešljivega zimskega spanja. Čeprav ste vse to morda skušali ignorirati, vemo, da uspeha ni bilo. Nikar pa ne ignorirajte noro ugodnega klica v Mega Center Kranj, ki bo le za euro in pol začel vaše telo pripravljati na cvetočo pomlad in vroče poletje! Ob celodnevnem neomejenem obisku se lahko podate v fitnes, ki obsega 530 m2 najnovejših in najboljših Techno Gym naprav in je prava poslastica za moške kot tudi ženske. Naprave so namenjene oblikovanju telesa kot tudi za razvijanje moči – kardio in isotonične naprave oz. trenažerji. Pridite in se udeležite tudi skupinske vadbe, pri katerih je mnogo večji poudarek na vzpodbujanju in motiviranju vadečih, vzdržuje nivo energije na konstantno višji ravni in zagotavlja prijetno doživetje. Skozi dinamično interakcijo z vadečimi se lahko preizkusite v Les Mills programih, na Spinningu, Zumbi, različnih oblikah TNZ-ja, in še in še...

Pridite, telo vam bo hvaležno!

Mega Center je največji dnevni fitnes in wellness center na Gorenjskem ter eden največjih v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!