50 % popusta na slastni Gyros piščančji ali svinjski krožnik s pomfrijem, paradižnikom, čebulo in tzatzikijem, v Katakombe Konobi!

Plačajte 3,9€ za odlično jed, v vrednosti 8€.

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,00 €
-50%
Prihranek:
4,10 €
 
 

Iz Grčije za vas slastni Gyros! Grki so izumili veliko sodobnih kulturnih tradicij, med drugim tudi tiste bolj slastne kot je zavijanje slastnih dodatkov v poseben kruh in zavijanje v rjuhe, da bi upodobili grške bogove. Vzemite grižljaj starodavne skrivnosti s slastno grško specialiteto - gyros grožnikom v Katakombe Konobi.  Izberete lahko piščančjega ali svinjskega, skupaj s prilogo pomfrija, paradižnika, čebule in tzatzikija.

Mmmmm, le pomažite krožnik ;)

Konoba je bila prvič odprta leta 1972 s strani državnega gostinskega podjetja in je takrat dobila ime Konoba, ki se je drži še danes. V času denacionalizacije je bila dve leti zaprta in je prenovljena in osvežena svojim gostom ponovno odprla svoja vrata leta 1997 z imenom Katakombe – Konoba in interierjem kakršen je še danes. Oblika prostora je taka, kot je vidno že iz imena. Stari obokani opečni stropovi, kamniti zidovi in vinska preša iz leta 1941 dajejo vtis toplega ambienta, kjer človek pozabi na čas. Vrt pred lokalom se nahaja na eni najožjih tlakovanih ulic v stari Ljubljani med visokimi staromeščanskimi zgradbami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Permanentno lakiranje nohtov na roki v Iconic studiu v Ljubljani!

Urejeni in sijoči nohti!

-65%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Paket vrhunskih tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!