Halogenski lonec za kuhanje brez maščob! - 52 % na 1x halogenski lonec, ki je hkrati funkcionalna pečica! Kuhajte zdravo brez uporabe maščob, pri tem pa prihranite čas in denar!

Kuhajte hitreje, varčneje in bolj zdravo!

46,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-52%
Prihranek:
52,01 €
 
 

Halogenski lonec oz. funkcionalna pečica zagotavlja pripravo veliko bolj zdravih obrokov, kot ste jih vajeni, saj omogoča kuhanje povsem brez dodane maščobe. S tem neverjetnim izdelkom lahko pozabite tudi na neprijetne vonjave med kuho, saj je lonec ves čas kuhe tesno zaprt. Ker priprava hrane poteka s kroženjem vročega zraka, lahko jedi v loncu tudi pečete.
Lonec je enostaven za čiščenje in uporabo, saj je potrebno le nastaviti čas in temperaturo kuhanja! Steklena posoda lonca je odporna na visoke temperature, ker je prozorna, pa lahko tudi ves čas spremljate pripravo hrane. Kapaciteta lonca je kar 12 litrov, tako da lahko brez težav pripravite obrok za vso družino!

Z uporabo halogenskega lonca je lahko priprava hrane tudi do tikrat hitrejša kot pri običajni pripravi, pri tem pa se porabi tudi do 60 % manj energije. To pomeni, da boste z uporabo halogenskega lonca prihranili dragoceni čas in denar.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 60

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-52%
Rezerviranih 49

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-85%
Rezerviranih 44
-80%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrednostni bon za fiksni zobni aparat

Za samozavesten nasmeh in dolgoročno lepe zobe! Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Presnemavanje vseh vrst video kaset

Poskrbite za učinkovito in trajno shranjevanje vaših video posnetkov, dokler je še čas!

-72%
Rezerviranih 3