60 % popusta na splošni veterinarski pregled psa ali mačke: anamneza, tehtanje, merjenje CRT, pregled sluznice, telesne odprtine, oči, ušes, svetovanje ..., v Veterinarskem centru Halovet!

Plačajte 11,52€ za pregled vašega štirinožnega prijatelja, v vrednosti 28,80€.

11,52€
    Kupi kupon
Vrednost:
28,80 €
-60%
Prihranek:
17,28 €
 
 

Psi in mačke so lahko največji zavezniki, samo na veterinarski pregled jih odpeljite! Čeprav bi lahko psi zlahka skrbeli zase, so se odločili, da ne bodo in se namesto tega raje osredotočili na preganjanje veveric, navdušeno lizanje čokoladne kreme z žlice, grizljanje vaših najljubših čevljev in lajanje v polno luno. Mačke pa ... saj jih poznate, ure poležavanja, pretegovanja in teptanja blazine. Vsi ljubitelji mahajočih repkov psov in mačk ... posvetite svojim zvestim prijateljem in nepogrešljivim prijateljicam pozornost, ki si jo zaslužijo in jih odpeljite na veterinarski pregled v veterinarski center Halovet!

Tu bo strokovno usposobljeno osebje, poskrbelo za vaše psičke in mucke in jim zagotovilo udobno in zdravo bivanje. Na preventivnem pregledu bodo vašega ljubljenčka ali ljubljenko stehtali, preverili splošno kondicijo, zmerili telesno temperaturo, pulz in dihanje. Poslušali srček in pljuča. Izmerili CRT, pretipali bezgavke in trebušno votlino. Pregledali sluznice, telesne odprtine, oči in ušeska ter vam svetovali. Le tako bo vaš "radovedni Taček" ali "Muca Copatarica" brezskrbno nadaljevala z vlogo najbolj ljubljenega ljubljenčka :)

Veterinarski center Halovet  se nahaja na Dolenjski cesti 153, v Ljubljani. Vašega psa ali mačko bodo profesionalno pregledali, vašega ljubljenčka v primeru poškodbe ali bolezni pozdravili, mu očistili zobni kamen včasih pa tudi operirali. S tem kuponom imate tudi enkratni  popust v Veterinarskem centru Halovet na vso hrano, živalsko kozmetiko in pripomočke v višini 7%. Kasneje ko jih boste potrebovali pa jih lahko pokličete tudi k sebi na dom (za cepljenja, preglede in zdravljenja živali).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 144

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 1677

Celodnevno kopanje in savne v termalnem centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Celodnevna odrasla vstopnica za vodni park Istralandia

V tej ponudbi je na voljo tudi otroška celodnevna vstopnica za vodni park Istralandia za 16,90 €!

-59%
Rezerviranih 4
-90%
Rezerviranih 6
NOVO

Online tečaj angleščine ali ruščine ali kitajščine

V tej ponudbi lahko izberete tudi online tečaj angleščine, ruščine in kitajščine za 19,90 €!