50 % popusta na Jogo - enomesečna karta, 2x tedensko, v Športnem društvu Gib!

Plačajte 17,50 € za poživitev telesa in pomiritev uma, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Ste vedno želeli poskusiti jogo in napolniti vse ravni vašega zavedanja? Pozdrav soncu je odličen način za začetek dneva, četudi ga zaradi vremenskih razmer ne vidimo. Naj bo minus, plus, mraz ali žarek sonca, začnite pozdravljati zoro z milino in se udeležite enomesečnega obiska joge, v Športnem Društvu GiB! Program vodi izkušena učiteljica joge 6. stopnje, praksa joge pa bo poživila vaše telo in umirila um, poglobili se boste v tehnike dihanja in zbrali v eni točki pozornosti. Naj moto »gibanje je življenje, življenje je gibanje,« postane vaša vsakdanja praksa!

Poživite telo in um in sledite mnogim, ki se počutijo ob vadbi joge več kot odlično ;)

Športno društvo GIB je v svoji več kot 100-letni zgodovini že doslej izpisalo bogato športno zgodbo o uspehu. Zvesti vsem tradicijam in prostovoljnemu delu je danes sodobno organizirano športno društvo GIB prepoznavno v ožjem in širšem slovenskem prostoru, tako s programi za športno rekreacijo od 9 mesecev do 100 let in s programi kakovostnega vrhunskega športa, za področji ženske športne gimnastike in juda. Društvo z več kot 1600 člani ima 12 zaposlenih in preko štirideset amaterskih vodnikov, inštruktorjev, vaditeljev in trenerjev. Po obsegu in vrstah dejavnosti sodi društvo med največje v Sloveniji. Športni center GIB obsega skoraj 5000 m2 pokritih površin (8 športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih 16

Kmečki krožnik s prilogo za 1 osebo

V tej ponudbi so na voljo tudi druge jedi - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 4

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!