Zabavno in poučno branje za vsakogar! - 50 % na 6 številk revije Science Illustrated ali revije History! Poštnina je brezplačna.

6x revija po izbiri
6x revija po izbiri
6x revija po izbiri
13,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,00 €
-50%
Prihranek:
13,50 €
 
 

Science Illustrated je najbolj verodostojna, najbolj dostopna, najbolj vseobsegajoča revija o znanosti in naravi. Je revija, ki poteši radovednost in strast do znanstvenih odkritij in zanimivih razlag nenavadnih pojavov. Namenjena je vsem, ki želijo novice izvedeti prvi in si želijo nova dognanja deliti z drugimi. Vsak mesec ponuja optimističen, vizualno spektakularen pogled v svet vrhunske znanosti in odkritij. Pokriva izjemno širok spekter področij iz sveta znanosti in narave – od paleontologije do vesolja, od medicinskih dognanj do najnovejših spoznanj o vplivih na okolje in življenjski prostor. V dobi bliskovitih sprememb in novosti nam pomaga razumeti, saj razumeti znanost, pomeni razumeti svet. Revija Science Illustrated prinaša svet v naš dom.

Revija izide vsako 4. sredo v mesecu.

History je revija z zgodovinsko tematiko, ki ponuja izviren in zanimiv vpogled v zakulisje pomembnih dogodkov, ki so vplivali na razvoj družbe, znanosti, umetnosti in življenja na splošno. Vsebine posegajo v svetovno zgodovino in jo prikazujejo iz različnih zornih kotov – od pretresljivih vojnih dram, pustolovskih podvigov in odkritij, do zmagoslavnih dosežkov v znanosti in tehnologiji ter neprecenljivih primerkov iz sveta umetnosti.

Revija izide vsako 2. sredo v mesecu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!