Zavrtite se ob drogu! - 65 % na mesečni tečaj (4 vadbe) plesa ob drogu (1x tedensko po 75 minut) v plesnem studiu Mademoiselle!

Izberete lahko tudi mesečni tečaj plesa na stolu ali balet za 16 €.

19,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-65%
Prihranek:
35,75 €
 
 

Ples ob drogu je oblika rekreativne vadbe in zvrst umetniškega plesa, pri katerem plesalka ali plesalec s pomočjo vertikalnega droga izvaja različne plesne prvine, v katerih se prepletajo elementi jazz baleta, čutnega izraznega plesa, ritmične gimnastike in pilatesa. Že dolgo ni več le ples pomanjkljivo oblečenih mladenk, striptizet in barskih plesalk v nočnih klubih, temveč se kot priljubljena sodobna plesna tehnika in rekreacija seli v telovadnice. Z zapeljivimi in mehkobnimi akrobatskimi gibi je zabavna oblika razgibavanja in izvrstna vadba za oblikovanje popolnega telesa, primerna za vsako žensko.

Ples ob drogu zahteva dobro koordinacijo, gibčnost, vzdržljivost in kar nekaj fizične moči. Pa vendar se ga lahko postopoma in ob pomoči pravega strokovnjaka nauči prav vsaka ženska.Sestoji iz treh osnovnih elementov:
•    plesnih korakov ob drogu in na tleh,
•    elementov vrtenja na drogu,
•    različnih položajev in akrobatskih figur na drogu brez stika s tlemi.Pri vzpenjanju, spuščanju, vrtenju, zasukih ali drugih telesnih obratih se krepijo mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, ritne in stegenske mišice. Z redno vadbo se intenzivno učvrstijo tudi najbolj problematični predeli ženskega telesa ter tako oblikuje popolnoma čvrsto in zapeljivo telo. S plesom ob drogu se poveča samozavest in povrne zaupanje v lastno telo, obenem pa se razvija tudi občutek za estetiko in čutnost. Vadba je primerna za ženske vseh starosti, velikosti in stopenj telesne pripravljenosti, ki želijo biti fit, se počutiti dobro v svojem telesu in se naučiti, kako najbolje izraziti svojo ženstvenost. Zaradi akrobatskih prvih ga odsvetujemo le nosečnicam in tistim, ki so utrpele hujše poškodbe.

Plesni studio Mademoiselle se nahaja na Tržaški 36, pri Petrolovi postaji nasproti Mercatorja v Ljubljani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!