Gremo v Kolosej! MONETA in 1nadan omogočata super ceno za 1x vstopnico za ogled filma po vaši izbiri v centru Kolosej v Mariboru! V ponudbi lahko izberete tudi Kolosej Ljubljana! Izmed vseh kupcev* jih bomo izžrebali 10, ki prejmejo paket Žur za 2 (1x kokice in 2x Pepsi).

Izberite vaše mesto in povabite nadražje na filmsko uspešnico: v Ljubljani za 3,97 €; ali v Mariboru za 2,99 €. Popust na vstopnico in ugoden ogled filma vse do 31. 11. 2014 vam omogoča MONETA!

MONETA in 1nadan omogocata vstopnico za ogled filma!
MONETA in 1nadan omogocata vstopnico za ogled filma!
2,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
4,70 €
-36%
Prihranek:
1,71 €
 
 
Ponudba zaključena

MONETA vam ekskluzivno omogoča nakup vstopnice po posebni ceni!
Plačajte z MONETO in pridobite popust!
Prvič plačujete z Moneto?
Nakup preko Monete je enostaven in ga lahko opravite v nekaj preprostih korakih:
1. kliknite na Kupi kupon
2. portal vas bo vodil skozi postopek nakupa in v ustrezno polje vnesete mobilno številko ter pritisnite gumb Geslo
3. dobili boste SMS z geslom, ki ga boste vnesli v ustrezno polje in v kratkem boste dobili kodo kupona v svoj 1nadan profil.
Prednost plačila z Moneto
:  
- ko opravite nakup, vas kuponi čez nekaj trenutkov čakajo v vašem 1nadan.si profilu
- Moneta je priročna, varna in enostavna oblika plačevanja z mobilnikom
- mobilnik imate vedno pri sebi
- z mobilnikom lahko plačujete tudi takrat, ko ni mogoče plačevati s plačilnimi karticami, ko so bankomati predaleč, ali ko gotovina ni ustrezno plačilo
- je brezgotovinsko plačilo z odlogom. Račun za plačila poravnate enkrat mesečno.
- z Moneto lahko plačujete tudi višje zneske
- z Moneto lahko plačujete tudi s službenim mobilnikom.

Kaj je Moneta?
Moneta je priročna in varna storitev brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom. Namesto gotovine ali plačilne kartice pri vsakodnevnih nakupih uporabljate svoj mobilnik. Široka mreža plačilnih mest vam omogoča raznolike nakupovalne možnosti. Račun za porabo poravnate enkrat mesečno.
Moneto lahko uporabljate vsi uporabniki storitev Mobitel, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Moneto imate samodejno vklopljeno, mesečno omejitev porabe lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe.
Več o Moneti si lahko preberete TUKAJ.
Kolosej Maribor dnevno ponuja deset do petnajst različnih filmskih naslovov za vse okuse. Ker sodi tudi mariborski kino center v verigo Kolosej, lahko v njem obiskovalci seveda koristijo vse ugodnosti pri nakupu vstopnic, ki veljajo za vse ostale Kolosejeve kinocentre in kinodvorane. Kolosej Maribor ima 9 sodobno opremljenih klasičnih kinodvoran in eno 3D dvorano, imenovano XPAND. Vhod v vse dvorane je v prvem nadstropju. Ko gledalec prispe v prvo nadstopje, se vhodi v dvorane od 1 do 6 nahajajo na levi strani, vhodi v dvorane od 7 do 10 pa na desni strani. Filme je načeloma možno predvajati v več dvoranah hkrati prek interlock sistema, kjer je film napeljan med več dvoran in si ga gledalci lahko ogledajo z nekajminutnim zamikom. V vseh dvoranah so nameščeni sedeži španskega podjetja Figueras. Širina hrbtišča posameznega sedeža je 48 centimetrov, med vrstami pa je po 120 cm. Udobje in ugodje je zagotovljeno tudi z držalom za pokovko oziroma pijačo, ki jo ima vsak sedež. V vseh dvoranah so v zadnjih vrstah nameščeni sedeži za zaljubljence (dvojni sedež), prav tako je v vsaki dvorani omogočen ogled tudi gledalcem na invalidskih vozičkih.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
Z nakupom kupona sodelujete tudi v nagradni igri: za 10 filmskih paketov (1x kokice + 2x Pepsi). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Nagradna igra se zaključi z žrebanjem, ki bo 30. 6. 2014 ob 10. uri.  Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Kolosej d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen deset (10) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "Kolosej" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. in Kolosej d.o.o..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!