Gremo v kino! Moneta in 1nadan.si omogočata mega popust za nakup kino vstopnic za vsa Cineplexx kina po Sloveniji: Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska sobota, Novo mesto! Kuponi so unovčljivi vse dni, tudi vikende, do 31. 12. 2014!

Izmed vseh kupcev* bomo žrebali 10, ki bodo prejeli lepe nagrade: 7x filmski meni in 3x XXL meni. Pomembno: kupon 1nadan ne velja kot vstopnica. Cineplexx kodo, ki jo zamenjate za vstopnico, bomo poslali na vaš e-mail.

3,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,90 €
-37%
Prihranek:
2,20 €
 
 

Cineplexx kinematografi z najboljšo digitalno opremo in najnovejšo 3D tehnologijo, ki omogoča kvalitetno sliko in zvok, prinašajo v Slovenijo največje filmske uspešnice!

Moneta vam ekskluzivno omogoča nakup vstopnice po posebni ceni!

Prvič plačujete z Moneto?
Nakup preko Monete je enostaven in ga lahko opravite v nekaj preprostih korakih:
1. Kliknite na Kupi kupon.
2. Portal vas bo vodil skozi postopek nakupa in v ustrezno polje vnesete mobilno številko, ter pritisnite gumb Geslo.
3. Dobili boste SMS z geslom, ki ga boste vnesli v ustrezno polje in v kratkem boste dobili kodo kupona v svoj 1nadan profil.

Prednost plačila z Moneto:  

- Moneta je priročna, varna in enostavna oblika plačevanja z mobilnikom
- Mobilnik imate zmeraj pri sebi.
- Z mobilnikom lahko plačujete tudi takrat, ko ni mogoče plačevati s plačilnimi karticami, ko so bankomati predaleč, ali ko gotovina ni ustrezno plačilo.
- Je brezgotovinsko plačilo z odlogom. Račun za plačila poravnate enkrat mesečno.
- Z Moneto lahko plačujete tudi višje zneske.
- Preko Monete lahko plačujete tudi s službenim mobilnikom.

Kaj je Moneta?
Moneta je priročna in varna storitev brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom. Namesto gotovine ali plačilne kartice pri vsakodnevnih nakupih uporabljate svoj mobilnik. Široka mreža plačilnih mest vam omogoča raznolike nakupovalne možnosti. Račun za porabo poravnate enkrat mesečno.
Moneto lahko uporabljate vsi uporabniki storitev Mobitel, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Moneto imate samodejno vklopljeno, mesečno omejitev porabe lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe.
Več o Moneti si lahko preberete TUKAJ.

Moneta vam želi prijeten ogled filma v Cineplexx!

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
Z nakupom kupona sodelujete v nagradni igri za: 7 x filmski meni (1x M pokovka, 1x pijača 0,5l, 1x M&M's 100g) in 3 x XXL meni (1x XL popkovka,2x pijača 0,75l, 1x Haribo Goldbären 220g). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žreb bo opravljen 30. 6. 2014. Žrebanje bo iz e-bobna naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec / ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen / a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Cineplexx d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen deset (10) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "Cineplexx" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizatorja nagradne igre sta MEDIA LAB d.o.o. in Cineplexx d.o.o..

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih več kot 500

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 752

Celodnevno kopanje in savne v wellness centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Celodnevno kopanje v Termah Dobrna

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 18

Kopanje s kosilom v Termah Topolšica

Vrednost kupona je 2,70 €. Razliko 10,80 € do polne cene (13,50 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 3

Spletopis - CV v obliki spletne strani

IZSTOPAJTE še pred razgovorom in POMETITE S KONKURENCO!