Mega bowling in slastna pica! - 62 % na 1 uro bowlinga za do 5 oseb + velika pica po izbiri, v Klubu 300!

Izberete lahko tudi 1 uro bowlinga za do 5 oseb brez pice za 8,90 €.

bowling
bowling
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-62%
Prihranek:
25,10 €
 
 

Piše se novo poglavje, 5 prijateljev gre na bowling!

Bowling Bowling je pravzaprav preprosta igra. Zakotališ kroglo po progi in z njo podreš keglje. Prav zato je igra tako priljubljena že toliko časa. Igra je v različnih oblikah znana že od nekdaj -  zbijanje kegljev s kamnom ali kroglo. Število kegljev se je spreminjalo (7, 9, 10). Leta 1895 je bil ustanovljen ABC (American Bowling Congress) zato, da bi poenotili pravila igre. Je igra za zabavo in tudi resen šport, ki ima danes v svetu 17 milijonov registriranih igralcev. Ti tekmujejo v različnih ligah in prvenstvih. Že nekaj časa pa se svetovna zveza trudi, da bi bowling postal tudi olimpijski šport.

V Klubu 300 vam z raznovrstno ponudbo zabav, prostorov za druženje in prireditev poskušajo kar najbolje popestriti vaš prosti čas. Trudijo se, da bi bil čas, ki ga preživite z njimi, pa naj bo to pri bowlingu, praznovanju rojstnega dne ali zgolj druženju s prijatelji, kar najbolj prijeten. V Klubu 300 k temu težijo prav vsi, saj si želijo, da bi po naporni službi prav pri njih našli prostor za sprostitev in druženje, ki ga prav gotovo dandanes vsi potrebujemo!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih več kot 500

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 25

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

-62%
Rezerviranih 8
NOVO

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije zobozdravstvenih storitev, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

1-mesečni tečaj funkcionalne vadbe (1x tedensko)

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kupone lahko unovčite kar do 31. 7. 2020!

-70%
Rezerviranih 2
NOVO

Super frizerski paket za vse dolžine ženskih las

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi frizerski paket za moške za 4,95 €! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!