- 50 % na 4- do 12-urni najem napihljivega gradu MEGA stolpi, z veliko skakalno površino in dvema toboganoma. Za nepozabno zabavo vaših otrok! Teža gradu je 40 kg, polni se 3 minute. Primeren je za otroke od 3 do 10 leta starosti. Na gradu se lahko hkrati igra do največ 8 otrok.

Popestrite vašo zabavo!

napihljivi grad
napihljivi grad
60,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 
 

Ali se bliža rojstni dan vašega otroka? Praznujete sami in bi radi poskrbeli, da se bodo zabavali tudi otroci? Bi radi popestrili počitnice? Potem je najem napihljivega gradu z veliko skakalno površino in dvema toboganoma odlična izbira!

Napihljivi grad ima 4 stolpe, ki v višino merijo skoraj 4 metre. Grad ima veliko skakalno površino in dva tobogana. V dolžino meri 6,5 metra, v širino 3,8 metra. Teža gradu je 40 kg, polni se 3 minute. Zložen grad se lahko prevaža v večjem prtljažniku osebnega avtomobila. Primeren je za otroke od 3 do 10 leta starosti ter teže do 40 kg. Na gradu se lahko igra do največ 8 otrok hkrati.

Napihljiv grad je primeren za družinske zabave, poroke, poletne piknike, razne prireditve na prostem, za zabave, ki jih za svoje zaposlene organizirajo podjetja, prireditve za najmlajše...

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 368

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-54%
Rezerviranih 24

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Super cena
Rezerviranih 671

Kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-55%
Rezerviranih 4
Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

Družinski obisk podzemlja Pece z vlakom

Predstavitev načinov rudarjenja in rudarske opreme iz različnih zgodovinskih obdobij.

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Korekcija barve in oblike zob z zobnimi luskami

Zagotovite si bleščeč nasmeh in več samozavesti z le enim posegom!