Eurobasket! 1nadan.si in Šport TV podarjata: 1x 2 vstopnici za Eurobasket (tekma za 3. mesto), 2x bon v vrednosti 25 € za Šekši pijačo v Šekši coni v pubu Cutty Sark, 20x Šekši majica in 20x Šekši ščitnik za sonce.

S klikom na »kupi kupon« pri tej ponudbi ne kupiš kupona, ampak pokažeš zgolj interes za sodelovanje v nagradni igri, s čimer pridobiš šifro kupona. Izmed vseh šifer bomo 20. septembra 2013 naključno izžrebali 43 nagrajencev.

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

ŠEKŠI BAŠKET je EuroBasket na Šport TV. Takšen, kot mora biti: drzen, hiter in napet.
DOŽIVITE EuroBašket na Šport TV. Ne želijo, da ga le gledate na Šport TV, ampak, da ga z njimi tudi doživite.
Zato so za vas pripravili doživljajsko zabavno izkušnjo. ŠEKŠI CONA (Cutty Sark), ŠEKŠI AFTER (Cirkus klub), ŠEKŠI ŠTANT (Odprta Kuhna) in ŠEKŠI LADJICA (v priponki) so vsaka zase nepozabna izkušnja zabave željnega obiskovalca EuroBasketa 2013. Ob slovenskih zmagah pa vam ponudijo pestro izbiro popestritve prvenstva. Več na http://www.sport-tv.si/n291/eurobasket .

Za konec prvenstva pa so v sodelovanju z 1nadan.si pripravili še ŠEKŠI NAGRADNO IGRO. Sodeluj tudi ti v nagradni igri za ŠEKŠI nagrade: 1x 2 vstopnici za Eurobasket (tekma za 3. mesto), 2x bon v vrednosti 25 € za ŠEKŠI pijačo v ŠEKŠI coni v pubu Cutty Sark, 20x ŠEKŠI majica in 20x ŠEKŠI ščitnik za sonce.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
S klikom na “kupi kupon” sodelujete v Šekši nagradni igri. Organizator nagradne igre je ASPN d.o.o. , izvajalec MEDIA LAB d.o.o..  V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 20. 9. 2013 ob 15h. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajeneci bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrad se bo izvedel v ŠEKŠI CONI Cutty Sark (Kanfljev prehod 1, 1000 Ljubljana). Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in ASPN d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen triinštirideset (43) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. Nagrajeneci se strinjajo, da jih organizator po koncu žreba objavi kot nagrajence na svoji spletni strani, Facebook-u in blogu z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 425

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 148

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h! Kupone lahko koristite do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 241

Nepozabno vodno doživetje na Laguni

Mega poletje na Laguni Mestni plaži! V tej ponudbi so na voljo so različne opcije kopalnih kart, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 5
NOVO

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več - vse do 30. 9. 2020! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za otroka 2-12 let za 6,50 €!

-94%
Rezerviranih 3
NOVO

Online tečaj nemščine, 6 mesecev

V tej ponudbi lahko izberete tudi 12-mesečni tečaj za 29 € ali 18-mesečni tečaj za 39 €!

Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

Vstopnica za Muzej baroka in muzej na Rotovžu v Lembergu

Odkrite skrivnost skoraj 300-letnih originalnih pobarvanih lesenih kipov, del ene najbolj eminentnih srednjeevropskih kalvarijskih poti in si oglejte, kako so v preteklosti živeli Lamberžani!