Podarite si nova očala! - 60 % na korekcijska očala brez stanjšave (indeks 1,5): nezlomljivi okvir BEN.X + vgradnja vrhunskih leč Synchrony podjetja CARL ZEISS z antirefleksnim slojem v vaši dioptriji + GRATIS set za nego in hrambo očal!

Izbirate lahko med več kot 150 različnimi modeli! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije korekcijskih očal, preverite med dodatnimi možnostmi!

očala
očala
očala
očala
74,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
185,00 €
-60%
Prihranek:
111,00 €
 
 

Poskrbite za svoje oči in si podarite vrhunska korekcijska očala! Izbirate lahko med več kot 150 različnimi modeli znamke Ben.x, nekaj pa vam jih predstavijo v optiki Bistra!

Težave z vidom, pa tudi če ste komaj nedavno ugotovili, da imate prekratke roke za drobni tisk, je najenostavneje korigirati z očali. Ta pa ni nujno, da so nadloga, saj so lahko tudi fantastičen modni dodatek, ki odraža vaš stil in individualnost! Če torej potrebujete korekcijska očala z dioptrijo, izkoristite to izjemno priložnost in si v Optiki Bistra v Domžalah zagotovite očala, ki vam bodo pisana na kožo!

V Optiki Bistra so prepričani, da njihova specifika in narava dela pravzaprav zahteva, da sta na enem mestu tako očesna ordinacija kot sama trgovina, kjer vam lahko ponudijo vse vrste očal oz. okvirjev, sončnih očal, vse vrste kontaktnih leč ter tekočin za vlaženje in vzdrževanje. Le izbran okus in strokovnost pri izbiri sončnih očal in korekcijskih okvirjev ter visoko tehnološko izpopolnjeni materiali, katere uporabljajo (korekcijske leče, sončna stekla, hidrogelsilikonske kontaktne leče,...), jim omogočajo, da vam lahko nudijo tudi do 18 mesecev garancije.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 38

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-51%
Rezerviranih 45

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-50%
Rezerviranih 16

Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD

Uporabite jo lahko kot varnostno kamero, avto-kamero, za nadzor sobe ali pa jo povežete z dronom!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

Fotoknjiga s trdimi platnicami

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo!

-60%
Rezerviranih 4
NOVO

Prehransko dopolnilo Omega 3 (EPK + DHK) - 120 mehkih kapsul

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca. Poštnina je brezplačna!

-72%
Rezerviranih 8
NOVO

Brezžična mini kamera iBEST MINI

Uporabite jo lahko kot varnostno kamero, avto-kamero ali za nadzor sobe!