Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

- 50 % na 50-minutno klasično masažo v masažno-lepotnem centru La Vita Spa & Beauty**** v Termah Dobrna, ki združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja, aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres!

Za popolno sproščenost vašega telesa in duha. V tej ponudbi je na voljo tudi 30-minutna klasična masaža za 20 €!

Izjemna klasicna masaža v Termah Dobrna
Izjemna klasicna masaža v Termah Dobrna
26,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-50%
Prihranek:
26,00 €
 
 

Masaža za 1 osebo združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres. Za popolno sproščenost vašega telesa in duha.

Masažo si privoščite, ko si želite sprostitve in harmonije v sebi. Z masažo dosežemo sprostitveno, terapevtsko in energijsko harmonijo telesa. Masaža dokazano krepi zdravje, saj zmanjšuje utrujenost in raven stresnih hormonov, krepi imunski sistem, zmanjšuje pogostost glavobolov, odpravlja bolečine iz hrbta, zmanjšuje mišično napetost, blaži depresijo, poveča prehranjenost in zdravje kože ter izboljšuje prožnost telesa.

V masažno-lepotnem centru La Vita Spa & Beauty**** vas bodo popeljali v svet ugodja in razvajanja. Edinstveno razvajanje, nege telesa in obraza, omamne dišave, prijetna svetloba in skrbne roke terapevtov bodo postali nepogrešljivi sopotniki vašega razvajanja in zadovoljstva. Za vaš mladosten videz smo pripravili programe za oblikovanje, ki zagotavljajo hitro in enostavno pot do popolne postave!

KULINARIKA (z doplačilom)
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja vas bosta popeljala v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Caffe & Restaurant May je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljajo sami in so prilagojene posamezni sezoni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Premium beljenje zob z metodo PEARLSMILE®

Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

30-minutna maderoterapija obraza v salonu Sprostilni kotiček

Naravna neinvazivna nealergijska metoda masaže obraza z lesenimi pripomočki!

-78%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Mineralni-detox-anticelulitni paket (7 obiskov)

Lepša postava in boljše počutje v 7 obiskih!