Odstrite tančice preteklosti! - 65 % na regresijo (2 obiska): pogovor in vzpostavitev stanja hipnoze (1. obisk, do 120 min) + vpogled v prejšnje življenje (2. obisk, 120 min), v Centru notranje preobrazbe!

Spoznajte svoje prejšnje življenje s pomočjo hipnoze!

34,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-65%
Prihranek:
65,10 €
 
 

Spoznajte svoje prejšnje življenje s pomočjo hipnoze!

Regresija je sestavljena iz dveh obiskov po 120 minut. Pri prvem obisku se boste pogovorili ter vzpostavili stanje hipnoze, ob drugem obisku pa sledi vpogled v prejšnje življenje.

Hipnoza je naravni pojav, dobrodejno, pozitivno stanje, katerega vsi mi vsakodnevno izkusimo. Beseda hipnoza prihaja iz Grške besede "hypnos," kar pomeni spanje. A hipnoza ni spanje, ampak je stanje jasnosti uma v katerem le ta postane zelo sugestibilen za željene spremembe. Z vstopom v to stanje smo sposobni izkoristiti moč podzavestnega uma in ga poravnati z našimi zavestnimi cilji.

Hipnoza je mnogim pomagala premagati različne težave, kot to lahko naredi tudi vam v mnogo različnih načinih. Hipnoza lahko poveča motivacijo, koncentracijo, poslovne sposobnosti in pomaga pri spopadanju s stresnimi situacijami. Lahko izboljša odnose, športne dosežke in javno nastopanje. Lahko izboljša spomin, spolne zmožnosti, ustvarjalnost in vztrajnost. V bistvu lahko hipnozo uporabimo za izboljšanje skoraj vseh naših aktivnosti.

Hipnoza je popolnoma naravni pojav in kot takšna popolnoma varna. Ne more vam škoditi v nobenem primeru in vas ne more prepričati, da bi naredili nekaj, kar nočete oziroma nekaj s čimer se ne strinjate in vsekakor ne boste v njej za vedno ostali na noben način.

Pomembno je razumeti, da hipnoza kot takšna ne privede do nikakršnih rezultatov, razen občutka sproščenosti in miru, kar je seveda uporabno za začasno lajšanje stresa in za druge manjše stvari. Kar pa privede do sprememb je pa tisto kar delamo v hipnozi in to je terapija pod hipnozo. In temu pravimo hipnoterapija. 

V Centru notranje preobrazbe se trudijo ustvariti udobno in varno okolje, kjer boste skupaj dosegli vaš cilj. Danilo Jezernik je certificiran hipnoterapevt z večletno prakso in tudi član Mednarodnega odbora za hipnozo. Z orodjem kot je hipnoza, želi pomagati ljudem, da izboljšajo svojo kvaliteto življenja na vseh področjih.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 120

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 131

Bazenski kompleks The Temple of Life + Aquapark MartiLandia

Celodnevna zabava in počitek v LifeClass Termah Sveti Martin! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe. Vstop za otroke do 6. leta je BREZPLAČEN!

Super cena
Rezerviranih 4

Razvajanje za 2 v NOVEM VIP prostoru Wellnessa Aspara

Vzemita si čas za sprostitev in obuditev vajinih čutov!

-54%
Rezerviranih 12
-50%
Rezerviranih 3

Spoznavni potop Discover Scuba Diving

Prijetno športno druženje pri skupnem odkrivanju novih dimenzij!