- 50 % na lasne podaljške za čudovit dolg čop, ki bo vašim lasem dodali volumen in gostoto! V trenutku ustvarite zapeljivo pričesko. Na voljo v več kot 20 različnih barvnih odtenkih. Poštnina je brezplačna.

Podaljšajte svoje lase in osvajajte poglede na vsakem koraku.

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,80 €
-50%
Prihranek:
14,90 €
 
 

Čudoviti dolgi čopi, ki bodo vašim lasem in kratkemu repu dodali volumen in gostoto. Gosto, svilnato in mehko podaljševanje las. V trenutku ustvarijo zapeljivo pričesko! Na voljo v več kot 20 različnih barvnih odtenkih! 

Enostaven nanos z ovijanjem. Ne zapravljajte časa in denarja pri frizerju, čop lahko nanesete popolnoma sami! Podaljšajte svoje lase in osvajajte poglede na vsakem koraku. Prednost: Čop lahko uporabite večkrat - do 400-krat! Lasje so na otip mehki, kot bi bili naravni. Nihče ne bo opazil, da nosite umetni čop. Vsakdo bo pomislil, da so to vaši naravni lasje.

Prednosti: 
- Enostaven nanos v manj kot minuti!
- Čop lahko uporabite do 400-krat (če z njim ravnate pravilno in previdno, ga boste lahko dolgo uporabljali).
- Lahko ga nosite v službo ali šolo, na zabavo, poroko ali katero koli posebno priložnost. Ker je enostaven za uporabo, ga lahko nosite vsak dan! 
- Lahko je toplotno obdelan do 230 stopinj. Kodranja ne priporočamo, saj hitreje poškoduje sintetična vlakna. 
- Če želite, ga lahko skrajšate s škarjami.
- Se lahko opere.
- Lahko se posuši s sušilcem za lase.
- Izjemen svilnat in naraven videz.
- Dolžina: 61cm
- Teža: 160g

Video kako namestiti lasni podaljšek za čop

O PONUDNIKU
Spletna trgovina Dominafit je majhno, a rastoče podjetje, ki gre v korak s časom in je pred kratkim lansiralo več novih trendi proizvodov. Kupcem zagotavljajo kvalitetne in uporabne izdelke po ugodnih cenah, med drugim tudi trendi lepotne izdelke kot so magnetne in magične umetne trepalnice ter lasni podaljški v obliki čopov in kitk, v tujini znanih kot corn braids in box braids, ki so obnoreli svet.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!