Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

    Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

SUPER CENA za NOVO full HD USB spletno kamero Avater 1080p z vgrajenim mikrofonom, samodejnim prilagajanjem barve in svetlosti ter izboljšanim zaznavanjem obrazov z avtomatsko optimizacijo slike! Garancija 12 mesecev!

Spletna kamera z napredno tehnologijo kompresije videoposnetkov H.264 zagotavlja odlične videoposnetke v programih Skype, Facetime, OBS, XBOX ONE, Hangouts, Facebook, Zoom, Twitch in drugih!

27,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Spletna kamera Avater 1080P s FULL HD ločljivostjo  zagotavlja visoko kvalitetne kristalno čiste videoposnetke v gladkih 30 sličic na sekundo. Zahvaljujoč samodejni korekciji svetlobe in tehnologiji HDR spletna kamera samodejno prilagodi barvo in svetlost za naravno osvetlitev in tudi v slabi svetlobi zagotavlja najboljšo kvaliteto.

Spletna kamera s fiksnim ostrenjem zajema videoposnetke v visoki ločljivosti pod širokim kotom do 110 stopinj. Odlično za spletne seminarje, video konference, pretakanje v živo itd. Vgrajen digitalni stereo mikrofon s samodejnim zmanjševanjem hrupa zajema čist in jasen zvok in glas tudi na razdalji 3 metrov.

Spletna kamera je zelo enostavna za uporabo, samo vključite jo in začnete z uporabo, brez potrebe po dodatnih gonilnikih. Spletna kamera ima tudi vrtljivo zaponko za tripod stojalo in 2-metrski USB napajalni kabel. Nastavljivo držalo ustreza večnamenskim potrebam in je primerna za uporabo na AiO, prenosnikih in namiznih računalnikih, Mac računalnikih, LCD zaslonih in drugih ravnih površinah.

Računalniška kamera s tehnologijo za izboljšano zaznavanje obraza samodejno optimizira sliko, zaradi česar ob snemanju, video klicih, spletnem poučevanju in igranju iger izgledate najbolje. Spletna kamera z napredno tehnologijo kompresije videoposnetkov H.264 zagotavlja odlične videoposnetke v programih Skype, Facetime, OBS, XBOX ONE, Hangouts, Facebook, Zoom, Twitch in drugih.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!