Zdrava izbira in mega cena za kar 4 izdelke! - 50 % na odlično sredstvo za hujšanje in razstrupljanje Hepafar (4 paketi, 120 oljnih kapsul, za 60-dnevno uporabo) podjetja Sensilab.

MESEČNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Prvi učinki so vidni že v prvem mesecu! Če vas ne bodo prepričali, vam Sensilab vrne denar!

25,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
51,60 €
-50%
Prihranek:
25,80 €
 
 

Hepafar produkt je namenjen za:
- preprečevanje nevarnosti zamaščenih jeter
- pospešeno topljenje maščob na trebuhu
- za povečanje učinka shujševalnih diet.

Najmanj, kar lahko storite zase, so zdrava jetra! Hkrati boste s tem zase naredili največ!
Jetra so naš najpomembnejši organ – takoj za srcem. Skrbijo za metabolizem, razstrupljanje in kakovost krvi. Zaradi stresnega in nezdravega življenja je zamaščenost jeter (stanje, ko jetra omagajo) naša največja skrb.

NAČIN UPORABE: Popijte 1 -2 kapsuli dvakrat dnevno ali po navodilih zdravnika. Živilo se lahko jemlje neprestano, brez prekinitev. Dnevni odmerek se lahko poveča v skladu z zdravnikovimi navodili.

Živilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Živilo je neprimerno za ljudi, ki so alergični na katero od sestavin. Živilo ni primerno za nosečnice in doječe matere. Živilo je varno, brez neželenih učinkov. V redkih primerih se lahko pojavijo stranski učinki, ki se odražajo kot slabost in mehkejše blato. Izdelek vsebuje gensko nespremenjeno sojo.


Strokovni nasvet in več informacij na brezplačni številki 080 99 84 ali na e-mail: [email protected].

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!