Učinkovito hujšanje! - 50 % na naravni ekstrakt zelene kave (60 mehkih kapsul), najnovejši pripomoček za uspešno izgubljanje kilogramov z ostalimi pozitivnimi vplivi na telo!

Ponudba vsebuje: 100% naravni ekstrakt zelene kave, 60 mehkih kapsul (400 mg) s 50% vsebnostjo klorogenske kisline za uspešno hujšanje in izgubljanje maščob, zadostuje za do 1 mesec uporabe. Poštnina je brezplačna.

Ekstrakt zelene kave, 60 mehkih kapsul
Ekstrakt zelene kave, 60 mehkih kapsul
19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-50%
Prihranek:
19,00 €
 
 

Ekstrakt zelene kave (100% Green Coffee Bean Extract 400mg) je najnovejši pripomoček za uspešno hujšanje in izgubljanje maščob.

100% Green Coffee Bean Extract je prvi proizvod na slovenskem tržišču, izdelan po naročilu slovenskega naročnika, v laboratoriju v Veliki Britaniji, po 22 tedenski študiji Dr.Joe Vinsona objavljeni v »Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal«, katere delovanje je ponovno preveril in potrdil Dr.Oz , priznani zdravnika na področju težav s prekomerno telesno težo.
Kapsule so sestavljene iz čistega ekstrakta zelene kave 400 mg, ki vsebuje 50% klorogenske kisline, ovoj je rastlinskega izvora.
Nepražena zrna zelene kave, vsebujejo antioksidante in encime, ki pomagajo pri telesni presnovi. Klorogenska kislina v kapsulah pa preprečuje absorpcijo glukoze v kri ter s tem vzpodbudi telo, da črpa energijo iz lastnih maščobnih zalog.

Navodila za uporabo: zaužijte 2-3 krat na dan, pol ure pred vsakim glavnim obrokom, z nekaj tekočine. 60 kapsul ekstrakta zelene kave 100% Green Coffee Bean Extract, zadostuje za mesec dni uporabe. Kapsule so mehke, zato jih z lahkoto pogoltnete. Ekstrakt je brez stranskih učinkov, zavira apetit, je močan antioksidant, pomaga pri zmanjševanju povišanega krvnega tlaka, proti zamaščenosti jeter ter ostalih pozitivnih vplivih na telo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%
NOVO

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

3x Omega 3, 90 gel kapsul

Omega 3 igra pomembno vlogo pri normalnem delovanju srca in ožilja, možganov in vida! Pomaga pa tudi pri uravnavanju krvnega tlaka!