Samoobramba - idealno za nežnejši spol! - 53 % na 1-mesečni trening Cestne samoobrambe ali Jeet Kune Do (8x 90 min), v templju borilnih veščin Makoto! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi mesečni tečaj kickboksa (12x 90 min, za moške in ženske) za 25,90 €.

Ponudba vsebuje: 1-mesečni trening Cestne samoobrambe ali Jeet Kune Do (8x 90 min).

25,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-53%
Prihranek:
29,10 €
 
 

Samoobramba oziroma vadba JKD je primerna za vse, tako moške kot tudi ženske. Hari rad poudari, da je zelo pomembno, da treningi potekajo skupaj, sajženske rade vadijo udarce z moškimi, ki jim tudi v resničnem življenju predstavljajo v nemogočih situacijah, večjo grožnjo. Zato je pomembno, da se naučimo braniti tako pred močnejšimi kot tudi šibkejšimi. JKD zahteva dobro telesno kondicijo, gibčnost in moč. A ni potrebno, da vse te lastnosti že posedujete preden se pričnete učiti. Lepota JKD-ja namreč leži v njegovi enostavnosti, saj se ga lahko nauči prav vsak in to v zelo kratkem času. Samoobramba, ki jo uči Hari Murat v templju borilnih veščin Makoto temelji na Jeet kune do-ju, ki je princip borbe, ki ga je leta 1967 ustvaril legendarni Bruce Lee. V JKD ni pravil in klasifikacije tehnik. Osvobojen je vseh vzorcev, metod in stilov. Je zelo učinkovita metoda samoobrambe, za katero ni potrebna ne moč, kot tudi ne naporen trening. O njegovi učinkovitosti pa priča tudi dejstvo, da je v Ameriki učenje JKD obvezen del treninga ter usposabljanja agentov FBI.

Bruce Lee je bil nedvomno genij borilnih veščin. Njegov sistem je bil v tistem času revolucionaren, njegova filozofija, kar predstavlja Jeet Kune Do, pa je še danes med najboljšimi. Bil je začetnik mešanih borilnih veščin – Mixed Martial Arts in JKD je prvi “brezoblični” sistem. Jeet Kune Do je proces in ne produkt. Filozogija JKD pravi, daprevzamemo to kar je koristno ter opustimo tisto kar ni.

Tempelj borilnih veščin, športni klub Makoto v Ljubljani, v prevodu bi ga lahko imenovali resnica, iskrenost ali modrost, deluje že od leta 1997. Ustanovil ga je glavni trener in tehnični mentor, Hari Murat, mojster številnih borilnih veščin, dvakratni evropski podprvak v »light contactu Kickboksa« in trenutno vodilni trener Jeet Kune Do-ja (JKD) ter Kickboksa. Makoto je z oblikovanjem svoje trenutne podobe karizmatičnega templja borilnih veščin pričel leta 2002. Od takrat naprej so prostori pridobili na prekrasnem videzu in udobju z orientalskim pridihom, kjer se je vsakdo počutil še bolj sproščeno in motivirano za udeležbo na posameznih treningih. V klubu je učenje kickboksa moč izvajati v pravem boksarskem ringu ob sočasni uporabi manjšega fitnesa. Člani kluba pa se po treningu lahko sprostijo v prijetnih prostorih savne in na tak način negujejo »zdrav duhu v zdravem telesu.«

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!