Za mlajši videz v trenutku! - 75 % na 60-minutno pomlajevalno nego obraza s kisikom in hialuronsko kislino, v salonu Moments!

Ponudba vsebuje: strokovna analiza in določitev tipa kože + površinsko čiščenje z mlekom in tonikom + limfna drenaža obraza + mikrodermoabrazija obraza + nanos hialuronske kisline + nanos maske + nanos negovalne kreme.

Pomlajevanje obraza, 60 min
Pomlajevanje obraza, 60 min
Pomlajevanje obraza, 60 min
23,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
95,00 €
-75%
Prihranek:
71,25 €
 
 

Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino. Tako nam v enem tretmaju omogoča:
- intenzivno limfno drenažo: odvajanje toksinov iz obraza,
- hydra mikrodermoabrazijo oz. globinski piling: zaradi visokega pritiska 200m/s, pod katerim dovajajo na kožo fiziološko raztopino, lahko brez stika s kožo temeljito odstranijo odmrle celice;  dosežejo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih in  struktura kože se takoj zgladi,
- globoko infuzijo kisika in vlage: kisik, ki ga dovajajo globoko v dermis revitalizira kožne celice; zaradi izdatne hidracije kože se ta v trenutku napne, postane rožnata in sijoča,
- učvrščevanje in regeneracijo; temperatura kože se med tretmajev zniža za 8 stopinj c, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi cryo učinka se zmanjšajo tudi pore,
- globoko infuzijo učinkovin-mezoterapija brez igel: glede na stanje kože izberejo primerne aktivne učinkovine.

Kako tretma poteka?
Po površinskem čiščenju obraza z mlekom in tonikom na bazi hialuronske kisline pričnejo z limfno drenažo obraza, ki odpravlja toksine z obraza tako, da pospeši limfni obtok na obrazu in vratu, s čimer se zmanjša zabuhlost in podočnjaki. Nadaljujejo z mikrodermobrazijo obraza (manj invazivno kot diamantni piling, ker ni stika s kožo), ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic (brez rdečice ali reakcije), hkrati se dovaja vlaga pod visokim pritiskom. Sledi nanos 100% naravne hialuronske kisline, ki zaradi svoje nizke molekularne mase  prodre v globje plasti kože in pomaga koži povrniti lastno zalogo vlage in deluje s takojšnjim učinkom napetega videza. Zatem opravijo nanos maske s 100% naravno hialuronsko kislino, ki spodbudi celični metabolizem, izdatno navlaži kožo ter poveča njeno sposobnost zadrževanja vlage. Tretma zaključijo z nanosom primernih negovalnih izdelkov na bazi 100% naravne hialuronske kisline (vlažilna ali lifting) .

Kakšni so pozitivni učinki tretmaja? 
- izdatna hidracija kože obraza in vratu,
- intenzivno luščenje odmrlih celic, zato je koža pripravljena na absorbcijo vseh aktivnih sestavin, ki jih nanašajo,
- drastično izboljšanje mikrocirkulacije tretiranega predela (temperatura kože se pri terapiji zmanjša z 8 stopinj Celzija),
- spodbuda sinteze kolagena in elastina,
- drobne gubice se takoj zabrišejo, globje se zmanjšajo, mimične se omehčajo,
- koža postane sijoča in napeta.
Tretma zagotavlja odlične vidne rezultate: bolj čvrsto, napeto in vitalno kožo, izboljšanje njenega tonusa, tekstura kože postane bolj gladka in polna, obrazne poteze se zmehčajo. Na videz koža izgleda bolj mladostna, sijoča in sveža.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!