Učenje jezika za delo v tujini! - 65 % na 18-urni tečaj nemščine ali angleščine za delo v tujini v jezikovni Šoli Engaruka (lokacija izvedbe v Ljubljani ali v Kranju)!

Ponudba vsebuje: tečaj nemščine ali angleščine za delo v tujini (18 ur).

69,65€
    Kupi kupon
Vrednost:
199,00 €
-65%
Prihranek:
129,35 €
 
 

Razmišljate o delu v tujini? Greste na prvi razgovor in vam prvo srečanje z bodočim delodajalcem dela preglavice? Ne veste kaj bi na razgovoru povedali? Morda je delo v Avstriji, Nemčiji, Švici, Angliji ali celo Kanadi od nekdaj vaša želja in je sedaj čas, da to uresničite? Da sanje ne bodo ostale le sanje, ampak nekoč resničnost, vam pri šoli Engaruka ponujajo tečaj nemščine ali angleščine za delo v tujini, kjer se boste naučili, kako se znajti v različnih situacijah.

Tečajnike naučijo napisati življenjepis v tujem jeziku in hkrati jih pripravljajo na razgovore v tujini. Naučijo jih jezika s področja življenjskih situacij, da se v novem okolju lažje znajdejo npr. kako najeti ali kupiti stanovanje, kako odpreti račun na banki, kako se znajti na ulici, kupiti nove obleke in še več. Ker se zavedajo, da je strah pred govorjenjem velik problem, dajejo poudarek na komunikaciji in rabi jezika preko dialogov.

Zaželjeno je, da imajo tečajniki osnovno znanje tujega jezika preden se vpišejo v tečaje za delo v tujini.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža v centru SPA Organic (1x)

Očistite telo vseh strupov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 5x tretma strojne limfne drenaže za 49,00 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!