Popoldansko sproščanje! - 51 % na popoldansko karto za finsko ali infrardečo savno, v Maxx Fitnesu! Plačajte le 5,90 € in se prepustite uživanju.

Ponudba vsebuje: popoldanska karta (od 15:00 do 22:00) za finsko ali infrardečo savno (do 3 ure). Kupon velja za 1 osebo.

Savna 3 ure le 5,90 eur
Savna 3 ure le 5,90 eur
5,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-51%
Prihranek:
6,10 €
 
 
Ponudba zaključena

Nežno boste ogreli telo, sprostili napete mišice, oblažili bolečine in sprostile tudi kakšen hormone sreče (endorfin). Savna je najboljše globinsko čiščenje, ki ga lahko privoščite svojemu telesu, saj vročina razširi pore na koži in pospeši znojenje, s tem pa izločanje soli, težkih kovin in ostalih strupenih snovi. Na voljo imajo 11 ležalnikov.

Razvajali se boste lahko v finski in infrardeči savni. Finska savna s pomočjo posebne peč s pomočjo naravnega kamenja ogreva zrak v savni do temperature 80 - 100°C.  Nežno polivanje vode po vročem kamenju povzroča nastajanje pare, kar še dodatno ogreva prostor in poveča vlažnost sicer suhega zraka na 25 - 30%. Infrardeča savna pa je zanimiva zato, ker porabi le 20% energije za ogrevanje zraka, vso ostalo energijo pa vpijvaše telo. Temperatura zraka se giblje med 50 in 60°C. Savnanje v tej savni je zaradi nižje temperature varnejše za ljudi s srčno - žilnimi težavami, odlično pa učinkuje tudi pri bolečinah v sklepih in mišicah.

Vadbeni center Maxx fitnes vas bo poleg današje ponudbe zagotovo navdušil še s klimatiziranimi prostori, sodobnimi napravami, vrhunskimi fitnes trenerji, inštruktorji skupinskih vadb in prijaznim osebjem.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!