- 68 % na 5 obiskov kardio boom aerobike v športnem društvu Pelion! Obiske lahko poljubno koristite kar do konca aprila 2014!

Ponudba vsebuje: 5x obisk dinamične vodene skupinske kardio boom aerobike. En obisk traja 60 minut.

15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-68%
Prihranek:
34,10 €
 
 

Kardio boom aerobika je dinamična vodena skupinska vadba ob glasbi z elementi udarcev. Trening vključuje v gibanje celo telo, vse mišične skupine in tako zagotavlja visoko porabo kalorij ter učinkovito izgorevanje maščob med samim treningom.

Trening je oblikovan tudi tako, da pospešuje delovanje metabolizma in izgorevanje maščob še dolgo po treningu. Redni trening Kardio boom aerobika pa vpliva tudi na razvoj vzdržljivosti (srce in ožilje). Trening poleg zanimivih koreografij različnih težavnosti vsebuje tudi vaje za moč z vidika ustvarjanja mišičnega tonusa, ki je pri oblikovanju telesa še kako pomemben! Kardio boom aerobika ni nikdar dolgočasna in vedno znova preseneča z različnimi oblikami vadbe, koreografijami, uporabo rekvizitov … Vadba je primerna tako za trenirane kot tudi za tiste s slabšo telesno pripravo, ki imajo radi trening ob glasbi.

Trening kardio boom aerobike je sestavljen iz 3 delov:
- v uvajalnem delu se ogrejemo z enostavno dinamično koreografijo, temu pa sledi sklop vaj s poudarkom na ogrevanju in mobilizaciji sklepov (kroženja, zamahi …).
- v glavnem delu, ki traja do 40 min, dosegamo maksimalne učinke v izgorevanju maščobe, razvoju vzdržljivosti, tonizaciji mišic, torej učinke na oblikovanje telesa. V tem delu se izvaja različne sklope koreografij ob glasbi z aerobičnimi koraki ter z ročnimi in nožnimi udarci v prazno in na fokuse. Vključuje se tudi vaje za moč z lastnim telesom in z rekviziti. V glavnem delu se uporablja različne oblike in sisteme treninga tako, da je učinek na telo maksimalen, trening pa ni nikdar dolgočasen (različne intervalne oblike, drilli, krožna vadba, serije, tabata …).
- v zaključnem delu, ki traja do 10 min se ohladimo z lahkotno in enostavno koreografijo, izvaja se raztzane in sprostilne vaje, vaje stabilizacije …

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!