Oddih s pridihom Prekmurja! - 50 % na 3-dnevni paket s polpenzionom, kopanjem in masažo za 2 osebi v depandansi Hotela Vivat 4*!

Ponudba vsebuje: 2x nočitev z zajtrkom in večerjo + neomejeno kopanje + gratis uporaba fitnesa + masaža z makovim oljem (20 min/osebo) + wellness za oba (30 min) + darilo (štorklja in kozarec vina) + uporaba interneta.

Terme Vivat 3 dni za 2, depandansa
Terme Vivat 3 dni za 2, depandansa
Terme Vivat 3 dni za 2, depandansa
Terme Vivat 3 dni za 2, depandansa
189,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
398,00 €
-50%
Prihranek:
209,00 €
 
 

Dobrodošla na razvajanje v Hotel Vivat, ki je drugačen, dinamičen in razkošno prostoren. Vse sobe so klimatizirane in sodobno opremljene. Hotel je preko steklenega hodnika povezan z bazenskim kompleksom in wellness centrom.
Na voljo so restavracije, kjer vam nudimo jedi po naročilu, salon tradicionalne tajske masaže, konferenčni prostori, otroška igralnica, souvenir shop, zasebna zobna ordinacija in frizerski salon. Parkirišča so tik ob hotelu. Hotel je v celoti prilagojen potrebam oseb z omejenimi gibalnimi sposobnostmi. Hotel Vivat je prvi hotel v Sloveniji, ki je prirejen za osebe s slušno okvaro.

Bazenski kompleks Vivat ponuja vodne užitke v zaprtih in odprtih bazenih. V Termah Vivat se veliko pozornosti posveča pripravi vode v naših bazenih, ki tako ni agresivna in ne pušča pekočega občutka v očeh. Skozi zagotavljanje čistoče na vsakem koraku se boste pri nas dobesedno počutili kot doma. 
V svetu savn so na voljo štiri različne savne, kjer se izvajajo tudi različni savna programi. Obiskovalcem se trudijo zagotoviti doživetje savnanja na najvišjem nivoju.
Wellness center Vivat ponuja zelo bogat nabor storitev za lepoto telesa in duha, od klasičnih masaž, kopeli, manikure ...

Počutite se dobro v svoji koži. Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž, da si hitreje opomorete od napornega vsakdana. Prepustite se nam in poskrbeli bodo za vaše dobro počutje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.