Za lepšo prihodnost! - 50 % na 15-minutno astrološko svetovanje in vedeževanje v živo s priznano astrologinjo Gordano, ki se že več kot 20 let ukvarja z alternativo ter gostuje v raznih oddajah na radiu in televiziji!

Ponudba vsebuje: 1x astrološko svetovanje in vedeževanje preko telefona ALI spletne kamere v živo (15 min) s priznano astrologinjo Gordano.

7,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,00 €
-50%
Prihranek:
7,00 €
 
 

Vzemite usodo v svoje roke!

Se sprašujete o ljubezni? Kje in kdaj vas čaka, ali vas partner ljubi, kako izboljšati partnerski odnos, ste prevarani? Vas zanima, kako bo z vašim zdravjem? Se bo vaše finančno stanje izboljšalo in kdaj? Ste na pravi poslovni poti, s kom naj poslovno sodeluje, kakšne sodelavce imate okoli sebe? Kaj vas čaka na področju zaposlitve, študija, napredovanja? Imate blokade, ovire do svojih ciljev... pa ne veste zakaj? Kam gre vaša pot? Dvomite v odločitev? Bi se radi zaupali, spregovorili? In še vse, kar vas ta trenutek muči!
Za odgovore na najpomembnejša vprašanja bo poskrbela astrologinja Gordana, ki se že več kot 20 let ukvarja z alternativo, gostuje pa tudi v raznih oddajah na radiu in televiziji.

Zagotovite si personalizirano astrološko napoved!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Vojnik, Slovenija

Masaža celega telesa

Masaža je zelo učinkovita tehnika s katero pospešimo krvni obtok in s tem lajšamo bolečino in sprostimo mišice!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!