Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

Do - 60 % na ovitek za pametni telefon (iPhone 5/5S, 4/4S in Samsung S3) s Swarovski kristali, priznanega nemškega designerja Liviusa Dietzela, blagovne znamke White Diamonds + gratis svetleča zaščitna folija (za iPhone 4/4S in Galaxy S3)!

Ponudba vsebuje: 1x ovitek za pametni telefon (iPhone 5/5S, 4/4S in Samsung S3) s Swarovski kristali, blagovne znamke White Diamonds + gratis svetleča zaščitna folija (iPhone 4/4S in Galaxy S3). Poštnina je brezplačna.

Ovitek za pametni telefon s Swarovski kristali
Ovitek za pametni telefon s Swarovski kristali
15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-60%
Prihranek:
24,00 €
 
 

Ste se naveličali vedno istega izgleda vašega pametnega telefona? Osvežite ga z ovitkom s Swarovski kristali, priznanega nemškega designerja Liviusa Dietzela, blagovne znamke White Diamonds.

Popestrite izgled vaših pametnih telefonov in si zagotovite vam najljubši ovitek za pametni telefon znamke iPhone 4/4S, iPhone 5/5S ali Samsung S3! Izbirate lahko me različnimi motivi različnih barv! Z uporabo ovitkov pa vaš telefon ne bo samo lep na izgled, temveč bo tudi zaščiten pred raznimi neprijetnimi poškodbami.

White Diamonds - OBLJUBLJAJO KVALITETO! Na vseh področjih stremijo k popolnosti, da bi vas prepričali z najvišjo kvaliteto in odličnimi dizajni. Pri delu s kristali jih odlikuje izredna natančnost in uporaba le najboljših materialov. Njihovi oblikovalci so visoko kvalificirani strokovnjaki za delo z sofisticiranimi produkti. Garantirajo, da so za izdelavo njihovih produktov uporabljeni le SWAROVSKI elementi. Za zagotavljanje le najvišje kakovosti, je vsak produkt, ki zapusti njihovo proizvodnjo skrbno pregledan. Vse to jim omogoča, da vam ponujajo izdelke najvišje kvalitete in odličnega dizajna.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
-50%
NOVO

Pisoar v obliki žabe za dečke

Pisoar v obliki žabe za dečke je idealen za samostojno učenje lulanja stoje!

Super cena
NOVO

PancakePan, ponev za peko palačink v obliki smeškov

Posebno oblikovane vdolbine v obliki smeškov za peko 7 palačink hkrati!