Nepozabni spomini na enem mestu - odlična ideja za valentinovo darilo! - 50 % na izdelavo fotoknjige (ležeča ali portretna, brez izreza, do 36 strani) s trdimi platnicami A4 formata (na voljo 4 barve platnic), pri Foto Tabor!

Ponudba vsebuje: izdelavo fotoknjige (ALI ležeča ALI portretna, brez izreza, do 36 strani) s trdimi platnicami A4 formata. Izbirate lahko med 4 barvami platnic: perla, črna, bordo rdeča oz. kamel ali srebrna.

Fotoknjiga A4, do 36 strani
Fotoknjiga A4, do 36 strani
15,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,99 €
-50%
Prihranek:
15,59 €
 
 

Verjetno se boste strinjali, da je obujanje prijetnih spominov ob pregledovanju fotografij posebno doživetje. Trenutki, ki ste jih ujeli na fotografije so neponovljivi. Lepo urejeni bodo v fotoknjigi shranjeni za vedno.

Shranite fotografije vajinih skupnih trenutkov, poroke, rojstva otroka, potovanj in drugih posebnih priložnosti v knjigo, ki jo boste lahko pokazali tudi drugim. Fotoknjiga je lahko neprecenljivo darilo za vaše najdražje, družino in prijatelje, saj boste tako trajno shranili skupne trenutke. Izognite se nevšečnostim ob morebitni izgubi digitalnih fotografij in si izdelajte fotoknjigo, ki bo vaše spomine ohranila za vedno.

Izdelava fotoknjige je preprosta: v programu Foto Genij izberete produkt fotoknjiga A4 pokončen ali ležeč format s trdimi platnicami brez izreza, določite barvo platnic, število strani in z dodajanjem slik ter besedila enostavno samostojno oblikujte fotoknjigo. Na voljo so vam različna ozadja, učinki in efekti, s pomočjo katerih boste popestrili notranji izgled knjige. Po končno oblikovani fotoknjigi sledite povezavi shrani in nato naroči. Naložite izbrano fotoknjigo ter po oddanem naročilu shranite številko naročila. Številko naročila skupaj s kuponom posredujte na e-mail: [email protected]. Knjigo vam izdelajo od 2-5 delovnih dni po oddaji naročila.

Naj se vaša zabava ob oblikovanju prične zdaj!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
-50%
NOVO

Pisoar v obliki žabe za dečke

Pisoar v obliki žabe za dečke je idealen za samostojno učenje lulanja stoje!

Super cena
NOVO

PancakePan, ponev za peko palačink v obliki smeškov

Posebno oblikovane vdolbine v obliki smeškov za peko 7 palačink hkrati!