Mega cena za uživanje na Dunaju! - 55 % na 3-dnevni wellness in shopping oddih za 2 osebi z zajtrkom v luksuznem hotelu Panonia Tower 4*, le pol ure od Dunaja in v bližini Designer outlet shopping centra! Ponudba vključuje neomejeno uporabo savne in fitnesa ter pijačo dobrodošlice!

Pri tej ponudbi lahko izberete termine do 1. 3. 2014 ali termine od 1. 3 do 31. 5. 2014!

Dunaj Hotel 4* za 2
Dunaj Hotel 4* za 2
Dunaj Hotel 4* za 2
Dunaj Hotel 4* za 2
Dunaj Hotel 4* za 2
119,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
270,00 €
-55%
Prihranek:
150,10 €
 
 

Razkošno bivanje na Dunaju vaju bo presenetilo!
Nosite v svojem srcu nekoga posebnega, ki ga želite navdušiti z edinstvenim darilom in se ne bi poslužili standardnega darila cvetja in čokolade? Kupid se pri grajenju ljubezenskih gnezdec ni mogel upreti, da ne bi svojih puščic poslal prav na Dunaj, kjer bosta skozi steklene stene zrla kot da sta med oblaki, ljubezensko sanjarila na najbolj mehki in kraljevski postelji, kjer bosta nekaj ljubezni izkazala tudi telesu z neomejeno uporabo wellnessa z vročimi savnami ter fitnesa. Ljubezniva izkušnja vaju v objemu lukuza in ljubezni pričakuje v Pannonia Tower Hotelu****.

Hotel Pannonia Tower**** se ponaša s privlačnim dizajnom, ki se dodelano odraža v 118-ih sobah - zgolj zaradi določenega in posebnega razloga: želijo si, da bo vaše bivanje prijetno in sproščujoče, kot je le mogoče, ter da se povežete z modernim panonskim načinom življenja. Pokukajte izza steklene stene in užijte prečudoviti razgled na okoliško pokrajino in nacionalni park "Neusiedler See-Seewinkel” in “Parndorfer-plate”. Čisto samoumevno je, da vam bodo v razkošni sobi na razpolago klima, internet, kabelska TV z DVD predvajalnikom, tuši (nekateri s "panoramsko-kadjo"), sušilnimi stroji, kozmetičnimi ogledali, sefom in pijačo v minibaru.

In potem..se odpravita na najboljši šoping v Designer Outlet Parndorf, kjer se boste med poplavo najboljših dizajnerskih znamk zgubljali kot Alica v čudežni deželi :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.