SUPER CENA za 3-dnevni morski oddih za 2 osebi v Hotelu Aurora 4 v Malem Lošinju: 2x nočitev s polpenzionom v standard sobi + koriščenje notranjega in zunanjega bazena, savn v Aura Botanical Spa Garden in fitnesa + senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži + brisače in torba za plažo!

Uživajte v celi vrsti najrazličnejših aktivnosti za vse starosti v hotelu ob plaži z Modro zastavo! Ne spreglejte vseh terminov in opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

3-dnevni oddih s polpenzionom za 2 v hotelu Aurora 4*
3-dnevni oddih s polpenzionom za 2 v hotelu Aurora 4*
3-dnevni oddih s polpenzionom za 2 v hotelu Aurora 4*
3-dnevni oddih s polpenzionom za 2 v hotelu Aurora 4*
3-dnevni oddih s polpenzionom za 2 v hotelu Aurora 4*
327,60€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Ob turkiznem, bistrem morju Sunčane uvale, v objemu dišečega borovega gozda, stoji veliki Hotel Aurora****, ki vas bo očaral z udobjem in prijaznim osebjem.

Tam boste resnično uživali v aktivnem oddihu ali v sproščenih trenutkih iz sanj v prijetnem okolju zdravilne lošinjske narave. Neposredna bližina športnih igrišč, kot so športni center in sprehajalne poti ob morju, ki so idealne tudi za kolesarjenje, tek ali pohodništvo, so le del športnih vsebin, ki so vam na voljo. Aura Botanical Spa Garden vas bo sprostil po športnih aktivnostih in vam zagotovil edinstveno revitalizacijo duha in telesa, podprto z ročno izdelanimi kozmetičnimi pripravki iz lokalnih aromatičnih in zdravilnih rastlin in holističnim pristopom terapevtov.

Lošinj je idealna destinacija za sproščen oddih skozi vse leto, Hotel Aurora pa je popoln kraj, da si odpočijete vse čute.

Dine Around
V ponudbo je vključena samopostrežna penzionska večerja v hotelski restavraciji, ki jo pa lahko zamenjate z a la carte večerjo v eni od naslednjih restavracij Lošinj Hotels & Villas: Borik, Veli žal, Lanterna, Diana, Cigale in Punta ter v restavracijah Bava, Matsunoki in Alfred Keller.
V določenih restavracijah je potrebno večerjo doplačati, pijača ob večerji ni vključena in jo plačate posebej. 

Več informacij o tej gurmanski opciji boste prejeli ob rezervaciji večerje na licu mesta. Večerjo je potrebno rezervirati minimalno 6 ur prej, na recepciji hotela, kjer nato prejmete voucher, s katerim se zglasite v restavraciji.

Standard soba park stran
Standard sobe so dvoposteljne sobe z dvema ležiščema ali francosko posteljo (širine 160 cm). Če potujete sami ali v dvoje je ta soba idealna za vas. Interjer v veselih, svetlih tonih, odseva naravo otoka, na lastnem balkonu z razgledom na park pa boste uživali v dišavah borovega gozda.

Za brezskrbne trenutke na plaži boste v uporabo dobili brisačo in torbo za na plažo, za sproščanje v Spa vsebinah pa vas bo čakal tudi wellness komplet, ki vključuje kopalni plašč in copate.

Brezplačen brezžični internet in telefon vam zagotavljata hitro povezljivost pri izpolnjevanju poslovnih in družinskih obveznosti.

Z doplačilom je možno koriščenje minibara in sobna postrežba.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!