Priprave na poletje! - 59 % na 60-minutno kompletno razvajanje za ženske: klasična nega obraza (čiščenje kože + masaža + maska + serum + krema) + diamantni piling + strojna limfna drenaža, v salonu Masaže in kozmetika LJ!

Popoln paket tretmajev za ženske! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

44,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
110,00 €
-59%
Prihranek:
65,10 €
 
 

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostnejše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Po odstranitvi mrtvih kožnih celic se spodaj razkrije mehkejša, bolj zdrava koža.

Terapija sproži stimulacijo fibroblastov (kolagen in elastin) in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti povrhnjice-epidermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Diamantni piling lahko izvajamo na kateremkoli predelu kože obraza in telesa, najpogosteje pa na koži obraza, vratu in dekolteja. Po terapiji mikrodermoabrazije postane povrhnjica gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.

Diamantni piling je prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore in nečistoče (ogrci) ter pigmentne spremembe. Nežne in plitke gube se zmanjšajo. S terapijo preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Priporoča se za:
• vse tipe kože, ki želijo osveženo, sijočo polt. Če naredimo terapijo pred nego kože, bodo aktivne substance v serumih, ampulah, kremah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo
• pri vseh aknah (razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože
• kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože

Za optimalne rezultate priporočamo 6-8 terapij vsakih 7-10 dni. Za osvežitev obraza zadošča 3-5 terapij. Za vzdrževanje svetujemo ponovitev terapije na en ali dva meseca. Za uspešno zdravljenje aken pa moramo v povprečju opraviti 9-10 tretmajev.

Limfna drenaža
Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človeško zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance, ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse do fizičnih težav (bolezen, prekomerna telesna teža, celulit, slabo počutje,...)Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk-premik. Namen drenaže je povečanje krvnega obtoka. Limfna drenaža posledično očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog, ter odpravlja zastajanje vode v telesu. Tehnike limfne drenaže imajo tudi analgetični učinek - zmanjšujejo bolečino in izboljšajo naše počutje.
Limfno drenažo uporabljajo:
- zmanjševanje telesne teže in oblikovanje postave
- pri zateklih nogah (tudi kot preventiva)
- po poškodbah sklepov (ko je oteklina in s tem pride do zmanjšanje gibljivosti)
- pri zastajanju vode v telesu
- po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke
- za odpravljanje celulita- pri tretmanih aknaste kože, rosacea
- za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju- kot preventiva pri nosečnostnih strijah
- za odstranjevanje toksionov iz telesa- blagodejno vpliva na cel organizem
- pospešuje krvni obtok in na ta način preprečuje nastanek vnetih ven
- priporoča se vsem, ki veliko sedijo ali stojijo
- po večjih športnih obremenitvah za zmanjšanje bolečine, otekline in izboljšanje celjenja ran.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!