Vnesite prave barve v vaše življenje! - 50 % na izdelavo vaše barvne karte in osnovno modno svetovanje! Oblecite se modno in s pomočjo barv, ki najbolj ustrezajo vaši podobi, dosežite barvno skladnost za samo 65 €.

Ponudba vsebuje: izdelava vaše barvne karte in osnovno modno svetovanje modne strokovnjakinje Neže Gregorčič Žgombič. Ponudba zajema 2 obiska (2x po 30 min).

65,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-50%
Prihranek:
65,00 €
 
 

Če želite izvedeti katere barve najbolj ustrezajo vaši podobi, si izdelajte svojo osebno barvno karto!

Če bi se ljudje zavedali kakšno moč imajo barve in kako vplivajo na naše življenje bi bili bolj previdni kakšno barvo dajo nase. V vašem življenju igrajo barve pomembnejšo vlogo, kot si lahko mislite. Podzavestno vplivajo na vaše počutje, videz in na nezavedni ravni sporočate vaši okolici kdo ste kot osebnost. 
Moški se največkrat odločijo za najbolj enostavne in preverjene barvne kombinacije. Temna obleka, svetla srajca ali temne hlače, temna srajca (črna, modra, siva). Veliko je tudi žensk, ki se držijo preverjenih kombinacij. Vendar je občutek, ko se oblečete v "prave barve" popolnoma drugačen. Človek dobesedno zažari. Barve poudarijo vas kot osebo, vašo karizmo, moč,  vašo barvo oči, barvo polti, barvo las, skrivnosten nasmeh, ženska je lahko še bolj ženstvena in barvno usklajena ...
Če boste nosili barve, ki vam odlično pristajajo, boste videti bolj zdravi, mladostni, bolj sveži, vitalni. Zaradi naštetih dejstev je barvna analiza bistvenega pomena pri oblikovanju vaše zunanje podobe. Z osebno barvno analizo boste spoznali barve, ki bodo obogatile vaš videz. Naučili se boste kako jih uskladit, kakšne so vaše najboljše stopnje kontrastov. Prejeli barvno karto, ki bo narejena izključno za vas in bo vsebovala vaše osnovne barve ter različne barvne kombinacije z le temi.

Spoznali boste:
- vaš osnovni podton (hladen ali topel),
- vaš glavni letni čas (zima ali poletje/pomlad ali jesen),
- vaš "ton" (globok, lahek, hladen, topel, čist, mehak), 
- kako uporabljati barvno karto,
- kako odkriti povezavo med vašo osebnostjo in barvami.
Vse o tem katere so vaše "prave" barve, kako jih izbrati ter kako jih med seboj kombinirati, da boste ustvarili vaše najboljše možne barvne kombinacije vam bo svetovala priznana modna strokovnjakinja Neža Gregorčič Žgombič. V svoji dolgoletni  karieri je oblekla in obarvala že več kot 2.500 zadovoljnih strank.
V ceno sta zajeta dva obiska:
1. obisk: traja cca. 30 minut: določi se vaša naravna obarvanost. Na podlagi te naravne obarvanosti se naredi osnovna barvna paleta. Potem pa še podtip glede na barvanje ali spremembe barv na osebah (lasje, oči, koža …). Vse to prejmete tudi slikovno, barvno ter tekstovno razloženo.
2. obisk: traja cca. 30 min in takrat se izvede razlaga in uporaba ter prejem te karte.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!